АЗОВ в Хоролі - 1 Серпня 2016 - Хорольський сайт
Субота, 27.04.2024, 02:57
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 1 » АЗОВ в Хоролі
15:39
АЗОВ в Хоролі

23 липня відбувся інформаційно-просвітницький захід під назвою «АЗОВ в твоєму місті», головним організатором якого виступив Цивільний Корпус «АЗОВ» Кременчук за підтримки СК «Спарта» та ГО «Гостромисл». Шляхом до міста активісти ЦК Азов завітали на місцевий аеродром де проходив драг-рейсінг . Присутність ЦКА викликала не аби який інтерес у присутніх на заході. Пофотографуватися з макетами зброї біля автівок, мотоциклів чи фотозони виявилось чимало. Паралельно активісти розказували про діяльність Цивільного Корпусу та роздавали агітаційні матеріали а самий активний учасник змагань отримав футболку з рук Голови Кременчуцького осередку. 
Вечірнього часу в центральній часині нашого міста стартувало змагання з армрестлінгу, де у відповідних категоріях випробувати свої сили могли всі бажаючі, дорослі й діти. Навіть дощ не став на заваді учасникам змагань щоб помірятись силами та отримати свої нагороди.
Окрім того була організована виставка зброї, а зацікавлені мали змогу приміряти засоби захисту, сфотографуватись та подивитися на різноманітні види зброї, які були представлені у виді страйкбольних приводів чи ММГ.
По завершенню змагань, хорольчани були запрошені на перегляд нового фільму про Азовський рух, а громадяни, які виявили бажання долучитися до Цивільного корпусу, залишили свої дані, для подальшої спільної праці.

Категорія: Новини | Переглядів: 838 | Додав: misto_horol | Теги: азов, хорол, гостромисл, Спарта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги