932 річниця нашого міста - 29 Вересня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 01:15
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 29 » 932 річниця нашого міста
12:13
932 річниця нашого міста

ХОРОЛЬЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА 2015

19 вересня 2015 року хорольці  відзначали  два свята: день міста та 72-у річницю визволення Хорольщини від німецько-фашистських загарбників.
Місто за 932 роки своєї історії знало різні часи, пройшло непростий шлях, переживало години війни і розрухи, але воно вистояло. І сьогодні місто розвивається, працює і є центром духовності й культури Хорольщини.

З нагоди дня народження Хорола в центрі міста розгорнулося видовищне спортивно-розважальне дійство. До смаку глядачам припали змагання з богатирського багатоборства, з армреслінгу, гирьового спорту та змагання  військово-патріотичного клубу "Гвардія". Учні навчальних закладів порадували містян різноманітністю малюнків на асфальті, саморобними композиціями герба Хорола з природних матеріалів, виробами на благодійній ярмарці (кошти отримані від продажу виробів, виготовлених учнями навчальних закладів міста збирали на допомогу бійцям АТО), також відбувся холліфест.  Справжньою родзинкою Дня міста став перший показовий виступ вихованців кінно-спортивного клубу "Піон" під керівництвом Лариси Олександрівни Коваль.
З нагоди свята хорольців та гостей міста привітали голова районної державної адміністрації В.А.Мартюк, голова районної ради Ю.В.Бойко, міський голова І.В. Свириденко.
Урочистості продовжилися святковим концертом. До концертної програми включили виступи кращих мистецьких колективів, виконавців, дипломантів фестивалів та  конкурсів на теренах Хорольщини, а також виступи ансамблю Чураївна, Лідії Кретової, народної артистки України Наталії Хоменко, Лауреатів міжнародних та Всеукраїнських конкурсів тріо бандуристок «Вишиванка» та Ігоря Години.
По закінченню концерту всіх порадувало святкове феєр-шоу.
Допі

Категорія: Новини | Переглядів: 775 | Додав: $iryaK | Теги: День міста, хорол, день визволення міста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги