4-й Кубок WPAU України - 23 Жовтня 2014 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 15:17
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » 4-й Кубок WPAU України
15:53
4-й Кубок WPAU України

ХОРОЛЬСЬКІ «МАЛИШІ» ТА «МАЛЫШКА» НА ВІДКРИТОМУ КУБКУ УКРАЇНИ WPAU 2014

Враховуючи постійну увагу та піклування про розвиток спорту та фізичної культури серед підростаючого покоління, ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» підтримав збірну команду Хорольського району на всеукраїнських змаганнях.
У четвертому Відкритому Кубку України WPAU 2014 з пауерліфтингу, жиму лежачи та тяги станової, що пройшов у Дніпропетровську, від команди Хорольського району взяли участь вісім спортсменів. До збірної ввійшли неодноразові переможці Чемпіонатів та Кубків світу, Європи та України. Зокрема Коблицький Сергій, що є рекордсменом світу з тяги станової, Гайдай Віталій – рекордсмен Європи з жиму штанги лежачи. Всього до участі у даних змаганнях було заявлено більше 320 спортсменів з усіх куточків України та гості з Республіки Молдова, в близько 300 номінаціях.
На підтримку жаги до спорту та задля заохочення атлетів Хорольщини, за розпорядженням голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа та генерального директора молококомбінату Артема Васильовича Кузьменко, спортсменам вручено подарункові набори з продукцією власного виробництва. Молочні кашки            ТМ «Малышка» для надання сили та дитяча негазована питна вода ТМ «Малиш» для втамування спраги стали супутниками учасників від Хорольського району.
«Популяризація та підтримка подібних змагань – це крок до здорового майбутнього нації, залучення молоді до систематичних занять спортом. Продукція нашого комбінату допомагає малюкам рости здоровими від самого народження та закласти міцний фундамент для подальшого розвитку, а спорт – це те, що супроводжує людину протягом життя. Саме регулярні заняття спортом підтримують гармонію в розвитку людини», - вважає генеральний директор              ПАТ «Хорольський МКК ДП» Артем Кузьменко.
Інформація про учасників збірної Хорольського району:
В складі команди приймала участь представниця прекрасної статі - Ганночка Вікторія (студентка ХАПК ПДАА). Вікторія дебютувала на змаганнях у ваговій категорії до 60 кг та зібрала суму триборства 177, 5 кг, що дало їй змогу посісти 1-е місце.
Ще один студент колледжу Криворотько Сергій змагався в категорії до 67,5 кг.          В присяді Сергій справився з вагою 165 кг, в жимі штанги лежачи 110 кг., в тязі 160 кг.           Як результат 435 кг та звання кандидата у майстри спорту ВПА України.
Один із самих досвідчених спортсменів, рекордсмен світу, майстер спорту міжнародного класу ВПА Коблицький Сергій знову не підвів. Змагаючись в категорії до    75 кг, Сергій присів з вагою 225 кг., пожав 150 кг та витяг штангу вагою в 252,5 кг, встановивши світовий рекорд. Сума 627, 5 кг не лише привела Сергія на 1-е місце, але і дала йому звання абсолютного чемпіона ВПА України з пауерліфтингу 2014 серед любителів.
Відразу два спортсмена змагалися в категорії до 110 кг серед професіоналів. Чіпко Геннадій та Ванда Євген, котрі дебютували на Чемпірнаті Полтавської області, що проводився в Хоролі, посіли відповідно 1-е та 2-е місце, підтвердивши звання майстра спорту міжнародного класу ВПА України та майстра спорту ВПА України відповідно. Геннадій зібрав суму триборства 820 кг (310+170+340) та став абсолютним чемпіоном  ВПА України з пауерліфтингу серед професіоналів.
Також вперше дебютував на змаганнях такого рівня і Гвоздік Андрій. Андрій змагався в жимі штанги лежачи. 125 кг на штанзі дали змогу йому піднятися лише на 7-е місце в ваговій категорії до 75 кг, але при цьому виконавши норматив в кандидати майстри спорту ВПА України.
У ваговій категорії до 82,5 кг в жимі штанги лежачи змагався майстер спорту                ВПА України Вадим Білан, вага штанги 165 кг, за результат "бронза".
Також один із досвідчених спортсменів,хоча ще і досить молодий - Гайдай Віталій змагався в жимі штанги лежачи серед спортсменів вагової категорії 75 кг, що змагалися в спеціальному екіпіруванні. 155 кг на штанзі зробили його не лише переможцем, а й підтвердили його звання майстра спорту ВПА України та рекорсмена Європи.
Два напружених дня змагань дали свої плоди. Команда Хоролу посіла 3-є командне місце з пауерліфтингу на 4-ому Кубку ВПА України.

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 971 | Додав: $iryaK | Теги: хмкк дп, хорол, Дніпропетровськ, відкритий кубок україни з пауерліфт, сайт міста хорол, 4-й Кубок WPAU України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги