Зустріч бійців в Полтаві - 9 Квітня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 03:52
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 9 » Зустріч бійців в Полтаві
11:45
Зустріч бійців в Полтаві

В ПОЛТАВІ УРОЧИСТО ЗУСТРІЛИ ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ ІЗ ЗОНИ АТО БІЙЦІВ ОКРЕМОГО 16-ГО БАТАЛЬЙОНУ 92-Ї БРИГАДИ

Захищати Батьківщину – справа честі кожного свідомого чоловіка. Щодня на Сході наші бійці борються заради однієї мети – вигнати загарбника за межі держави. На жаль, не всі повертаються додому живими. Однак тих, кому це вдається, зустрічають на рідній землі, як героїв.

Саме так  2 квітня полтавці зустріли групу демобілізованих бійців 16-го мотопіхотного батальйону 92-ї окремої мотострілкової бригади Збройних сил України, який сформований на Полтавщині та виконує бойове завдання у зоні АТО. Цього дня до рідних домівок із під міста Щастя, що на Луганщині, повернулися 82 мешканця нашої області, які з честю виконали військовий і громадянський обов'язок, захищаючи Україну від російських агресорів та сепаратистів.
Керівництво області, батьки, рідні та друзі влаштували військовим справжнє свято з піснями, танцями та запашним караваєм. Товариші, дружини, діти та просто не байдужі полтавчани зустрічали своїх героїв  оплесками, з букетами квітів та повітряними кульками.
Теплі слова вдячності героям адресували голова обласної ради Петро Ворона, заступник голови облдержадміністрації Роман Товстий, секретар Полтавської міської ради Оксана Деркач. Керівники області та міста вручили демобілізованим військовослужбовцям батальйону почесні відзнаки обласної державної адміністрації, обласної ради, Полтавського міськвиконкому.
Потому хлопці пройшли живим коридором гідності, який сформували полтавці, під оплески та вигуки “Герої”.
Та найбільшою втіхою для бійців було повернення зі справжнього пекла - додому, хоч і на час  відпустки, після якої вони знову відправляться на Схід України.
Серед демобілізованих бійців повернувся на малу Батьківщину і наш земляк, Чех Анатолій Миколайович.  28 квітня 2015 року виповнився б рік, як він опинився в зоні бойових дій. Після довгої розлуки, не стримуючи сліз радості від довгоочікуваної зустрічі, вдома на героя дочекалися батько Микола, дружина Світлана та дочка Яна з онуком Артемом.
Чех Анатолій Миколайович народився 28 березня 1971 року в селі Мелюшки Хорольського району. Він навчався в Хорольському агропромисловому коледжі Полтавської державної аграрної академії.  Любов до землі та праці на ній Анатолій Миколайович відчував ще з дитинства, тому не дивно що в дорослому віці він став головою фермерського господарства “Чех-Агро”. На Хорольщині односельці дуже поважають А.М.Чеха та називають його “справжім господарем”, і це не дивно, адже він  обробляє близько 38 гектар землі кожен рік.
В зоні антитерористичної операції Анатолій Миколайович пройшов нелегкі випробування з честю та гідністю. У небезпечних східних регіонах України, він зарекомендував себе як професіонал, справжній патріот та знавець своєї справи, і не на словах, а небезпечною працею довів вірність народові України.
Вся Хорольська громада пишається  мужністю і стійкістю Анатолія і тішиться, що він повернувся додому живим.

Джерело: ХРДА

Категорія: Новини | Переглядів: 678 | Додав: vlad | Теги: хорол, демобілізація, зустріч з АТО, Полтава | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги