Злочин і кара - 10 Липня 2017 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 08:16
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 10 » Злочин і кара
13:55
Злочин і кара

Нещодавно працівниками підрядної організації ТОВ «Укрдніпробудметал», які виконують капітальний ремонт проїзної частини вулиці Воскресенської, було виявлено зникнення бетонного дорожнього бордюру (поребрика) в кількості 16 шт. Упродовж короткого проміжку часу відбулася повторна крадіжка бордюру – 3 липня 2017 року викрадено 6 шт.

Окрім викрадення будівельних матеріалів для капремонту доріг міста, виявлено пошкодження дерев’яної лавочки в центральній частині міста. Всього по місту встановлено 30 нових лавочок, і от розпочалося навмисне розкручування «майстрами» дерев’яних дощок від бетонно-кам’яного каркасу.

Вже стало печальною традицією, що будь-які спроби міського голови, виконавчого комітету і переважної більшості депутатів Хорольської міської ради зробити корисну справу для громади супроводжуються актами вандалізму, крадіжками і ганебними вчинками «шкідників».

Наразі ведуться слідчі дії співробітниками Хорольського районного відділу поліції по факту крадіжки дорожнього бордюру. Прохання до мешканців міста, які володіють будь-якою інформацією, звертатися у райвідділ поліції, у приймальну міського голови за телефоном 33-3-44 або безпосередньо до міського голови Волошина Сергія Михайловича. Не будьте байдужими, допоможіть прискорити пошук зловмисників, які повинні відповісти за скоєне. Ми всі разом повинні сприяти в тому, щоб винні особи понесли покарання і щоб про це знала громадськість. Адже це є попередженням для майбутніх негативних соціальних наслідків. Якість нашого життя залежить від нас самих!

Категорія: Новини | Переглядів: 1781 | Додав: admin-horol@atua | Теги: крадіжка, хорол, Кара | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги