Земельний референдум - 15 Червня 2017 - Хорольський сайт
Четвер, 28.03.2024, 16:31
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 15 » Земельний референдум
17:40
Земельний референдум

Багаторічна боротьба українського народу з олігархатом за землю вступила в завершальну фазу. Вже цього року влада ініціює прийняття нищівного для подальшої долі України Закону щодо обігу земель сільськогосподарського призначення. Мова в ньому буде йти про торгівлю останнім і найціннішим ресурсом, що залишається поки що у власності нашого народу – найродючішими у світі українськими чорноземами!

Партія «ВО «Батьківщина» виступає категорично проти бездумного розбазарювання головного стратегічного багатства, яким є земля, адже згідно ст.ст.13-14 Конституції України «земля … є об’єктом права власності українського народу … основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави». Задля практичної реалізації конституційних норм щодо захисту української землі ми ініціювали Всеукраїнський референдум щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. На жаль, нинішня влада через Окружний Адміністративний суд м. Києва фактично заборонила українцям висловити свою думку з цього приводу. Саме тому ми вирішили провести Всенародний референдум з цього питання шляхом письмового опитування десятків мільйонів українців.

Уже сьогодні ключові діячі нинішньої влади незаконно розпоряджаються сотнями тисяч гектарів, які вони мріють спочатку оформити у власність за безцінь, а потім, цілком можливо, перепродати вже по світовим цінам. За корупційними схемами аграрною мафією вже сьогодні непрозоро використовується близько 4 млн. га земель. Зрозуміло, що задля таких захмарних прибутків олігархи підуть на будь-які злочини.

З іншої сторони виникає не менш важливе питання – що робити тим людям, які з абсолютно об’єктивних причин хотіли б продати свою землю? Наприклад, власники паїв похилого віку, які вже неспроможні працювати на землі і не мають спадкоємців, або з відчаю безгрошів’я чи з інших причин готові продавати свої наділи. Власники паїв, що отримали їх у спадок, але проживають у містах і не збираються займатися сільськогосподарською діяльністю тощо. Ми з розумінням відносимося до позиції таких громадян . «Батьківщина» пропонує викупляти паї у цих людей, але за двох умов: виключно за ринковими цінами і виключно державою. Про це йдеться в Проекті Закону № 5476, поданому до Верховної Ради Ю. Тимошенко. Адже земля – це цінність, яку дав нашому народу Господь Бог, це не тільки матеріальний ресурс, але ще й територія суверенної країни, а територією країни не торгують! Тому мудрі правителі землю скуповують, а не розпродають, бо це не тільки забезпечення територіальної цілісності держави, але й інвестиції у стабільне, сите майбутнє наших нащадків!

Проведення референдуму є необхідним, тому що носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є український народ. Отже, саме він має вирішити, чи варто пускати землю з молотка. Ситуація, коли влада не бажає ні знати, ні чути ставлення громадян до найбільш принципових економічних і політичних питань, є протиприродною і призводить врешті-решт до соціальних вибухів.Чи можемо ми дозволити підштовхувати країну до соціальних заворушень в умовах російської агресії? Вочевидь – категорично ні!

Тому партія «ВО «Батьківщина» пропонує найбільш цивілізований і законний шлях – дати людям висловити своє ставлення до наболілої проблеми, а потім діяти відповідно до рішення людей, а не до власних бізнес-інтересів. Станом на сьогодні в Україні нашими партійцями спільно з Асоціацією фермерів і приватних землевласників зібрано вже більше мільйона підписів за заборону продажу сільськогосподарських земель, з них більше двох тисяч - жителі Хорольщини. Збір підписів триває.

Підтримати проведення референдуму Ви можете поставивши свій підпис у наметах ВО «Батьківщина» на центральному ринку, або в громадській приймальні, яка знаходиться за адресою: м. Хорол, вул. Незалежності, 88 (бувша К. Маркса), 2 поверх (управління агропромислового розвитку), з 9 до 16 години. Наші активісти готові самі прийти до Вас! Довідки за телефоном 32-7-63, або 0957778578.

Шановні земляки! Не будьте байдужими! Адже Україна – це не тільки земля наших батьків, а в першу чергу, земля наших дітей!


*на правах реклами

Категорія: Новини | Переглядів: 569 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, продаж землі, референдум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги