Все найкраще –дітям! - 3 Січня 2016 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 10:58
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 3 » Все найкраще –дітям!
13:03
Все найкраще –дітям!

«Все найкраще –дітям!»

Новорічне свято з нетерпінням чекають всі: від малого до великого. Так ранок нового 2016  року маленькі жителі нашого міста святкували  разом з Дідусем Морозом і Снігуронькою побіля головної ялинки Хоролу, яку з дня Святого Миколая охороняє хоробрий, зачарований Сніговик. Цей перший зимовий день видався морозяним і білосніжним, тому на сріблясто-білому фоні красуні зими дитяче свято виглядало особливо яскраво і казково. З найщирішими побажаннями виступив Хорольський міський голова Сергій Волошин, який особисто складав програму новорічних заходів для хорольської громади. Під час святкового концерту Дід Мороз і Снігуронька водили хороводи, загадували загадки, проводили цікаву конкурсну програму. Але головними атрибутами  новорічного дійства є звичайно ялинка і подарунки від дідуся Мороза. І їх у цей день було вдосталь, адже про них потурбувалися бізнесмени, підприємці та звичайні не байдужі люди нашого міста.  А для того, щоб ніхто у цей день не застудився, приватний підприємець Сергій Данилюк готував смачний  плов, бізнесмен Руслан Бурніс готував гарячу шурпу якими охоче пригощали усіх бажаючих,  інгредієнти для якої люб’язно надав голова правління ТОВ «Перемога» Анатолій Пасюта. Підприємці Вікторія  Кіяшко, Людмила Махно та Руслан Гавриленко взяли на себе організаційні  обов’язки.

   Найяскравішою окрасою свята стала участь благодійної громадської організації дітей-інвалідів та бійців АТО «ІППОЛАР»,  під керівництвом Лариси Коваль та  неймовірне прибуття новорічного коня діда Мороза, білосніжного красеня Барса, який залюбки катав малечу біля головної ялинки.  Щасливий  дитячий сміх наповнив радістю серця присутніх.

   Неоціненну допомогу для утримання поголів’я коней БФ « ІППОЛАР» надають голова правління  ТОВ « Мусіївське» Стеценко Михайло Васильович та Мусіївський сільський голова  Решта Григорій Борисович , їм велика подяка  за піклування .

   Для дітей з обмеженими можливостями організація все яких заходів потребує особливого обміркованого підходу. Тому батьки доклали неймовірних зусиль аби їх діти також дісталися до ялинки, раділи святу, були у вирії  новорічного дійства. Всі присутні отримали більше інформації про кінний клуб іппотерапії (рекреаційної верхової їзди)   «ІППОЛАР»,та ще є над чим працювати і добре, що нас тепер поєднуватиме ця наша спільна справа.  Свято пройшло весело та вдало.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 817 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, новий рік, іпполар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
avatar
1 Лёля • 15:44, 03.01.2016
Молодці.
avatar
2 loris-l • 16:06, 03.01.2016
Приємно, спасибі . Ми старались ..... Будьте разом з нами  і ми зможемо БІЛЬШЕ !!!!!
avatar
3 Lotsa • 07:05, 07.01.2016
Так тримати !
avatar
4 seniorvanzha • 12:49, 08.01.2016
Лариса, ты молодец!!!
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги