Враження від дебатів - 24 Жовтня 2015 - Хорольський сайт
Вівторок, 16.04.2024, 13:37
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Враження від дебатів
08:17
Враження від дебатів


https://youtu.be/iulCep5uSDc

23 жовтня 2015 року за ініціативою кандидата на посаду Хорольського міського голови ЛОГВІНЕНКА ВАЛЕРІЯ ЮРІЙОВИЧА, в актовій залі Хорольської районної ради, відбулися дебати кандидатів на посаду мера міста. Сприяли проведенню даного заходу голова територіальної виборчої комісії та голова районної ради Бойко Юлія Вікторівна.
До участі в дебатах були запрошені всі кандидати, які бажають сісти в крісло мера. Два кандидати відмовились взяти участь у заході, з їхньою позицією можна сперечатися, не погоджуватися, але ці кандидати заслуговують на повагу за свою відвертість і прямоту. Інші сім кандидатів висловили свою згоду і пообіцяли прийти на дебати, з них прийшов лише Олексенко Василь Іванович. Шість кандидатів не з’явилися, чим виразили свою неповагу до громади. В зв’язку з цим, виникає слушне запитання, якщо ці кандидати ще не сіли в мерське крісло а вже обманюють громаду, то що ж буде коли, не дай боже, вони будуть обрані? До речі, до обманщиків записався і поки що мер Свириденко. В той час, коли саме його найбільше чекали люди. Саме в його адресу звучало найбільше нарікань. А йому, схоже, банально забракло сміливості подивитися громаді у вічі. Це єдиний кандидат в якого навіть своєї програми не має. Мабуть це зроблено навмисно, щоб потім можна було сказати: «Так а я Вам нічого і не обіцяв, тому що хотів те й робив…». Тому, закликаю всіх жителів нашого стародавнього і прекрасного міста проаналізувати всі дії кандидатів на посаду міського голови, надати їм належну оцінку і 25 жовтня зробити свій свідомий вибір. Пам’ятаймо від цього вибору залежить наше майбутнє.
Також хотів би відзначити, що на самих дебатах було цікаво послухати не тільки кандидатів, а і громаду. Саме громадою було вказано на необхідність створення на базі КП «Комунсервіс» будівельної бригади, яка повинна займатися ремонтом житлового фонду; на необхідність відновлення роботи хоча б одного з трьох асфальтових заводів які раніше були в місті, до слова, такий проект був у програмі кандидата Валерія Логвіненка, і він розповів про нього детальніше; на необхідність створення комунального бюро технічної інвентаризації. А вже після дебатів, зі слів одного з учасників заходу, я дізнався, що перед тим як Свириденко ліквідував ДК ЖЕП, це комунальне підприємство давало в бюджет міста біля 1 млн. прибутку, насамперед за рахунок виконання саме будівельних робіт. При цьому, на той час, КП «Комунсервіс» також було прибутковим, його прибуток також був в межах 1 млн. грн. Тому, як бачимо, не тільки економічна теорія вказує на те, що лише за рахунок розвитку економіки міста можна забезпечити благополуччя його мешканців та наповнити бюджет, а це ж саме говорять прості люди та наша минувшина.
Отож прошу Вас прийти на виборчі дільниці і зробити свідомий зважений вибір.
Категорія: Новини | Переглядів: 902 | Додав: Sergiy-Kalinichenko | Теги: Логвіненко В.Ю., дебати, хорольский сайт | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 7
avatar
1 Alena • 19:31, 24.10.2015
А що ж Ви видалили мій коментар? Правда очі коле?
avatar
0
2 Sergiy-Kalinichenko • 19:44, 24.10.2015
Ні, ні ваша квартира в Києві, ні ваш будинок у Василькові мені в очі не коле, а що до коментаря повторіть будь-ласка що там я дам на нього відповідь.
avatar
3 Alena • 19:53, 24.10.2015
У чоловіка - квартира в Хоролі, а мене взагалі - нічого. Якось проживем
avatar
4 Alena • 19:54, 24.10.2015
https://www.facebook.com/misto.horol
avatar
0
5 Sergiy-Kalinichenko • 20:13, 24.10.2015
Ну звичайно, це все зрозуміло, де ви бачили чиновника який оформляє майно на себе??? Загальновідомо, що для цього є інші члени родини. А прикидатися бідним це просто імідж такий, ті люди які не володіють інформацією охоче в це вірять, і голосують за бідного і нещасного щоб йому краще жилося, а він цим із задоволенням користується.
avatar
6 Alena • 20:07, 25.10.2015
Сергію, я не думала, що ти такий тупий
avatar
0
7 Sergiy-Kalinichenko • 13:06, 26.10.2015
Я не тупий, хоча б тому, що зумів сам відбити три рейдерських захвати, які здійснював ваш "чесний і чистий як сльоза"  Свириденко. Не вірете??? Давайте зустрінемося і я покажу Вам документи, в мене їх багато.
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги