Візит губернатора - 17 Січня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 13:00
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 17 » Візит губернатора
23:11
Візит губернатора

На Хорольщині з робочою поїздкою побував голова облдержадміністрації В.А.Головко

15 січня 2015 року на Хорольщині з робочою поїздкою побував голова облдержадміністрації В.А.Головко.

Керівник області відвідав Хорольське ДРП Лубенської ДЕД, де ознайомився зі станом готовності дорожнього господарства району до роботи в зимовий період. Потім відбулася робоча зустріч на місці проведених робіт з відновлення ділянки автомобільної дороги /М-03/ - Бочки – Новий Байрак – Петрівка (в місці з’їзду з автодороги М-03). Керівники області та підвідомчих служб ознайомились з результатами проведених робіт, проїхавши по ділянці виконаних робіт довжиною в 15 км.
Далі шлях голови облдержадміністрації проліг в напрямку місця проведення ремонтних робіт на вулиці Леніна в районному центрі. Обласне керівництво ознайомилось з результатами виконаних силами ДП „Полтавський облавтодор“ робіт по вул. Леніна, провулку Семенівському, вул. Карла Маркса та Фрунзе. З даного питання доповідали: Свириденко І.В., Хорольський міський голова, Плоцький В.О., в.о. голови Хорольської райдержадміністрації, Іщенко В.В., директор ДП „Полтавський облавтодор“.
О 15-00 год. в адміністративній будівлі районної ради розпочалась зустріч керівника області з активом району. Учасники зібрання задали ряд запитань голові облдержадміністрації, зокрема, щодо перспективи підписання соціальних угод з господарюючими суб’єктами,  забезпечення сільських закладів охорони здоров’я автотранспортом, щодо ролі громадськості в процесі формування та реалізації державної політики, про зміни бюджетного законодавства, перспективи відновлення роботи Хорольської філії ДП „Укрветсанзавод“. Говорили і про найближчі плани на нинішній рік. Валерій Анатолійович Головко запевнив присутніх, що вже найближчим часом він завітає в район з робочою поїздкою і більш детально ознайомиться з роботою господарюючих суб’єктів та проведе зустрічі з керівниками промислових і сільськогосподарських підприємств.
Під час робочої поїздки голову облдержадміністрації супроводжували: Товстий Р.І., заступник голови облдержадміністрації, Марчишинець С.М., директор Департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

Категорія: Новини | Переглядів: 535 | Додав: vlad | Теги: хорол, керівник області, хорольский сайт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги