Віра в спільну перемогу - 5 Лютого 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 15:47
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 5 » Віра в спільну перемогу
17:43
Віра в спільну перемогу

ВІРИМО В СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ

Минулими вихідними в нашому місті біля пам’ятника Т.Г.Шевченка проведено благодійну акцію “Допомога в зону АТО”, ініціаторами якої виступили колектив громадської організації “Гостромисл” та автоклубу “QNR”.
Хорольці вже неодноразово доводили, що вони справжні патріоти, які вболівають за долю України, за її майбутнє. Війна на Сході України як ніколи згуртувала народ. Відрадно і те, що сьогодні саме молодь демонструє неабияку єдність, патріотизм та силу духу.
Завдяки активності молодих людей, які провели благодійну акцію, було зібрано теплі речі, ліки, продукти харчування, обереги, листівки для бійців, що воюють на Сході України.
Колектив громадської організації “Гостромисл” висловлює щиру вдячність усім небайдужим добрим людям - учасникам благодійної акції. Особлива вдячність рок-гурту «London jack band», Хорольському штабу допомоги бійцям АТО, громадському руху "Спільна справа" (м.Лубни), учням і вчителям Петрівського НВК - за активну громадську позицію та участь у зборі гуманітарної допомоги для наших захисників. За попередньо передані новорічні подарунки для військових окремо дякуємо учням і всьому колективу  Петракіївського НВК.
Віримо в спільну перемогу, бо допомога кожного - шлях до перемоги!

Категорія: Новини | Переглядів: 639 | Додав: $iryaK | Теги: го гостромисл, АТО, хорол, збір допомоги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги