Виїздна нарада в ХЦЛ - 30 Серпня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 18.04.2024, 14:12
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 30 » Виїздна нарада в ХЦЛ
20:15
Виїздна нарада в ХЦЛ

НА ВИЇЗНІЙ НАРАДІ У ХОРОЛЬСЬКІЙ ЦРЛ

«Хорольська центральна районна лікарня впродовж останнього часу значно поліпшила свій професійний, кадровий потенціал, за підтримки керівників господарств нашого району, обласної ради, благодійної організації «Лікарняна каса Полтавщини» - рівень технічного оснащення райлікарні, екстреної й первинної медицини району у рази підвищився, - говорить головний лікар ЦРЛ, депутат обласної ради Михайло Васильович Виноград. –

Проте ми ніколи не зупинялися на досягнутому.Щиро, і по-праву гордимося своїми здобутками, але, в той же час розуміємо, що це тільки перші кроки в напрямку професійного сходження медичного закладу, а відтак, офіційного його визнання лікувальним закладом міжрайонного, а з часом - і обласного рівня».
Минулого четверга, 20 серпня, саме з приводу уже зробленого за підтримки спонсорів й прагненням активного продовжувати цю роботу, на території Хорольської центральної районної лікарні відбулася виїзна нарада. В ній взяли участь обласний хірург – головний спеціаліст управління лікувально-профілактичної допомоги населенню та медичних кадрів Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Дубинський Микола Вікторович, обласний анестезіолог Бєлий Валентин Петрович, в.о. головного лікарня обласного Центру здоров’я Дурдикулиєва Ніна Іванівна, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування – голови районної державної адміністрації Віра Анатолівна Мартюк та районної ради Юрія Вікторівна Бойко, спонсори - керівники господарств району, які постійно підтримують добрі починання райлікарні – СТОВ «Мусіївське» Михайло Васильович Стеценко, СВК «Перемога» Анатолій Григорович Пасюта, СТОВ «Ковалі» Надія Корніївна Барило, керівник приватного підприємства «Альбатрос» Василь Васильович Русин, працівники якого виконували ремонтні роботи.
Перед початком виїзної наради головний лікар М.В. Виноград детально ознайомив присутніх з тією роботою, яка була уже зроблена. А саме, проведений ремонт приймального, реанімаційного, травматологічного відділення, деяких палат для хворих (включаючи встановлення кондиціонерів). Завдяки підтримці директора СТОВ «Мусіївське» М.В. Стеценка була встановлена й функціонує централізована система киснепостачання до палат хворих. Замінені всі вікна на металопластикові, енергозберігаючі. У хірургічному відділенні виконаний ремонт покрівлі й системи опалення. Залишився – поточний ремонт самого відділення. За значну фінансову допомогу у проведенні ремонтних робіт у терапевтичному відділенні – щира вдячність голові правління ПАТ «Відродження» Сергію Докторову.
Щодо Хорольського міжрайонного полового відділення, прозвучала приємна і дуже оптимістична новина: дякуючи підтримці народного депутата України Іщейкіна Костянтина Євгенійовича, Кабінетом Міністрів України вже виділено 6,5 мільйонів гривень для підвищення рівня надання медичних послуг для вагітних та породіль.
Далі, члени виїзної комісії оглянули приймальне, травматологічне, хірургічне та відділення реанімації. Палати, де був зроблений ремонт. Біля них, за ініціати-вою головного лікаря, розміщені написи з іменами тих благодійників, які активно допомагають покращити умови перебування пацієнтів. Це, присутні на нараді М.В. Стеценко, А.Г. Пасюта і Н.К. Барило. Звичайно, зазначав головний лікар Михайло Виноград, хотілося б, щоб й інші керівники господарств різних форм власності, приватні підприємці долучилися до цієї доброї справи задля всіх жителів нашої громади. Також він озвучив, що упродовж останнього часу все більше почало звертатися жителів Лубенського, Семенівського та Оржицького районів. Тому, при необхідності, Хорольська ЦРЛ має можливість збільшити кількість ліжок інтенсивної терапії. Подякував до добру співпрацю й порозуміння з виконавчою владою й місцевим самоврядуванням, керівниками господарств, обласною владою. Також М.В. Виноград акцентував увагу присутніх на розміщенні цих відділень. Вони розташовані таким чином, щоб створити замкнуту систему в разі потреби для швидкого переміщення хворих. Наразі залишається відкритим питання створення прибудови для швидкого сполучення відділень травматології й реанімації. Для неї вже створення технічна документація.
Користуючись нагодою, гості вручили завідуючому реанімаційним відділенням Володимиру Миколайовичу Кебчуку подарувати християнський оберіг – ікону Матері Божої. Нехай вона захищає лікарів та пацієнтів, дає сил та оптимізму кожного дня і на багато років. Заслужений працівник сільського господарства України, депутат обласної ради, керівник СТОВ «Мусіївське» висловив щире задоволення тією роботою, яка зроблена. І запевнив, що як і нині, так і в подальшому разом і дружно й в подальшому ми будемо продовжувати цю роботу, бо школа і лікарня, - це святе. Для них не можна жаліти коштів, потрібно завжди підтримувати, адже вони роблять найголовніше – зберігають здоров’я і життя нашої громади і нації. Ці слова підтримав і заслужений працівник сільського господарства України, директор СВК «Перемога» Анатолій Григорович Пасюта й усі присутні на нараді.
При закінченні виїзної наради, зважаючи на все переглянуте і сказане, головний лікар Михайло Васильович Виноград звернувся до представників Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації з пропозицією розширити територію обслуговування і надання послуг. Зокрема, жителям Оржицького і Семенівського районам. Тим більше, як уже було сказано, частина жителів цих сусідніх районів уже обслуговується у Хорольській ЦРЛ.

Категорія: Новини | Переглядів: 853 | Додав: $iryaK | Теги: нарада, хорол, хорольська цл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги