Відзнака води "Малиш" - 13 Березня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 19:15
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 13 » Відзнака води "Малиш"
14:17
Відзнака води "Малиш"

Дитяча вода «Малиш» отримала відзнаку «Хіт-2014. Краще для малюка»


   Журнал «Твой Малыш» оголосив підсумки дев’ятого сезону  тестування найбільш якісних і популярних дитячих товарів «Хіт. Краще для малюка». Мета проекту - допомогти батькам познайомитися з асортиментом товарів для дітей, зорієнтуватися в їх перевагах та обрати кращу продукцію.
   У цьому сезоні батькам і маленьким членам журі було надано близько двохсот зразків продукції на тестування. Протягом трьох місяців вісімнадцять родин, членів журі акції, випробовували засоби гігієни, іграшки, харчування, посуд та багато іншого від кращих виробників дитячих товарів. Всі бажаючі мали можливість слідкувати за перебігом оцінювання продукції/представників дитячої індустрії на сайті hit.tvoymalysh.com.ua.
   Згідно підведених підсумків тестування,  дитяча негазована питна вода від виробника дитячого харчування  ТМ «Малиш» отримала відзнаку Hit у номінації «Краща дитяча вода». «Малиш», виробництва ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», розроблена спеціально для маленьких споживачів. Вона повністю відповідає вимогам  Міжнародної системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів. Видобувається вода з шести власних свердловин комбінату глибиною 160-180 м. Фізіологічна повноцінність її мінерального складу забезпечується природою, тому виготовлення води не передбачає додаткової мінералізації. «Малиш» обмежує навантаження на серце та нирки дитини, а оптимальна кількість мінеральних речовин формує кістково-м'язову систему її організму. 

Категорія: Новини | Переглядів: 536 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, відзнака, ХМКДП, вода Малиш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги