В єдності наша сила - 21 Березня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 12:05
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 21 » В єдності наша сила
21:57
В єдності наша сила

"В єдності наша сила!"

Війна, так чи інакше, торкається кожного з нас, зачіпаючи, а іноді руйнуючи наші життя, життя наших рідних, близький, знайомих. Не можна просто закрити очі та жити поза війною, не помічаючи її. Однак, війна триває набагато довше, попри очікування наших ворогів, та наші сподівання на швидку перемогу. Прихильники "русского мира" чомусь сподівалися на те, що підтримка від простих людей Збройних Сил України та Національної Гвардії швидко скінчиться. Адже в їх розумінні всі українці - це своєрідна сіра маса, що нездатна на самовизначення та самооцінку. За їх злочинним переконанням, найбільше, що можуть зробити українці - це стати сировинним придатком для реанімації прогнилої російської імперії. 
Як бачимо вже сьогодні, і в цьому переконався весь цивілізований світ, - їх очікування марні.
Перебіг будь-якої війни визначають бойовий дух та забезпечення військових технікою, зброєю, побутовими речами, продуктами споживання. Ні для кого не секрет, що майже рік українська армія тримається на волонтерах - тих патріотах, котрі допомагають державі підтримувати боєздатність Збройних Сил України, зокрема в зоні АТО.
Очевидно, що жодному бійцю не під силу придбати все необхідне спорядження та, підтримуючи бойовий дух, виживати на війні. У багатьох випадках солдату допомагає місцева громада, власна родина чи вірні друзі. 
А як бути тому, кого нікому й підтримати? 
"В єдності наша сила!" - гасло не лише нашого міста, а й всієї України! Люди, попри всі негаразди, об'єднуються, згуртовуються і ще раз демонструють, що українська нація ніколи не скориться, а тому - непереможна! 
Прикладом взаємопомічі та братерства, зокрема, є надана допомога для бійців Хорольщини нашими друзями з м. Харкова ТОВ "Енерго-Х" (директор Селезньов Ю.В.). 
Якщо в окопах вітер та мороз, а твоє тіло промерзає до кісток, то дуже не повоюєш. Тут без теплих речей ніяк не обійтися. А коли б'ють "Гради" та чути пронизливий свист мін, то мимоволі біжиш на руках, ліктях та колінах. Отже, треба подбати й про тактичні наколінники. Тож ми звернулися до ТОВ "Енерго-Х" за допомогою. І всі так необхідні речі для наших бійців терміново були надані хорольським волонтерам, а саме - сотня теплих светрів та більше двох десятків комплектів наколінників та налікотників.
Ми найбільшою цінністю вважаємо свободу нації. І кожен з нас має сьогодні робити все можливе, аби там, на передовій, такі ж, як і ми, українці, відстояли наше загальнодержавне право на самовизначення. Тисячі людей по всій Україні та за її межами самовіддано працюють, щоб наблизити таку далеку, але неодмінну перемогу. І кожен вносить частку в нашу спільну справу. І географія немає ніякого значення: у Львові, в Тернополі, в Києві, в Сумах, в Полтаві і в Харкові - люди однаково згуртовуються на допомогу нашим мужнім захисникам Вітчизни. Ми не розраховуємо на когось, не перекладаємо тягар важкої, але такої потрібної праці на державу. Ми покладаємось на власні сили, щоб допомагати своїм бійцям. 
Тому ми нездоланні. Адже, крім війська, в нас є ТАКІ люди, як Ю.СЕЛЕЗНЬОВ та працівники ТОВ "Енерго-Х". Мужні патріоти, гарні душею та чисті думками.
Ще раз висловлюємо подяку нашим друзям з Харкова за поміч у нашій спільній справі - допомозі захисникам нашої єдиної та незламної країни. Ваша допомога важлива і вкрай необхідна воїнам Хорольщини, необхідна державі.
Країну з такими людьми не зламати. Разом ми - сила !

Ігор СВИРИДЕНКО, голова районного ГО “Українська Спілка ветеранів Афганістану воїнів-інтернаціоналістів”

Категорія: Новини | Переглядів: 842 | Додав: misto_horol | Теги: АТО, хорол, єдність, Харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги