Студент року 2014 - 18 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 18.04.2024, 19:00
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 18 » Студент року 2014
16:42
Студент року 2014

Хорольчанка - Юлія Бабич стала найкращою студенткою 2014 року в м. Кременчуці!

У Міському палаці культури міста Кременчука, 14 листопада, відбувся конкурс «Студент року – 2014». Цей захід зібрав величезну кількість вболівальників, глядачів й конкурсантів. У заході взяли участь студенти, як училищ і технікумів, так й вищих навчальних закладів. Усього було представлено вісім команд, кожна з яких мала свого представника на боротьбу за звання кращого студента року.

Змагання проходили у три етапи: представлення свого навчального закладу (візитка), показ соціальних відеороликів і конкурс талантів «Х-фактор». Переможців судді визначали й оцінювали за двома категоріями: легка (училища, технікуми й коледжі) й важка (університети).
У порівняно з минулими роками цьогорічний конкурс був дуже щирий та душевний. Насамперед, на це вплинула війна в країні. Чи не кожна команда презентувала номери пов’язані з закликами до миру, любові, створення сильної України та побажань нашим бійцям повернутися живими. Таким чином, студенти прагнули підтримати моральний дух кременчужан та показати, що Україна має справжніх патріотів, які боротимуться за свободу та незалежність. Учасники показали відеоролики про війну, співали пісні та читали поезію. Зал підтримував їх, а під час виконання пісень підіймався, щоб виразити свою повагу солдатам і вшанувати пам'ять вже загиблих...
Після того, як студенти показали всі свої номери, судді обрали переможців.
"Студентом року 2014" у важкій категорії від Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського став Роман Журіхін. А першість у номінації "Студентка року 2014" виборола наша землячка, випускниця Хорольського НВК Юлія Бабич, яка нині навчається в Кременчуцькому педагогічному училищі ім. А.С.Макаренка.
Вітаємо Юлію з перемогою, та зичимо їй успіхів у навчанні та нових творчих злетів.

http://horol.adm-pl.gov.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 706 | Додав: $iryaK | Теги: хорольчанка, хорол, День студента, студент року 2014, Кременчук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги