Стратегія розвитку міста - 18 Жовтня 2017 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 04:25
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 18 » Стратегія розвитку міста
15:46
Стратегія розвитку міста

 З метою підвищення економічного розвитку міста Хорола з урахуванням думки мешканців, міська рада ініціювала розробку стратегії сталого розвитку міста на 2017-2023 роки.  Довготривалі робочі програми розробляли і раніше, але вироблення загального плану з багаторічною перспективою, що практикується у багатьох громадах, має принести більше користі. 

Усі мають уяву, що таке стратегічне планування. Стратегія розвитку – це аналіз слабких і сильних сторін у місті. Це вектор, яким рухатиметься міська рада і виконавчий корпус. Формується вона зазвичай на 5 років. Тому до її розробки залучають представників бізнесових кіл, ЗМІ, фахівців зі стратегічного планування, що мають досвід роботи в інших містах, небайдужих жителів. Робочу групу зі стратегії сталого розвитку створили за розпорядженням міського голови. 13 вересня провели перше її засідання. Автором ідеї була Яна Карманська, вона й стала координатором. Заступником обрали Валентина Місніченка, секретарем – Тамару Захарову. Робоча група працюватиме постійно на добровільних засадах і складатиметься з 29 людей. Це члени виконкому міськради (9 осіб) та представники підприємців, організацій, установ міста. Комісія збиратиметься за потреби. У майбутньому наявність стратегічного плану дозволить залучати додаткові кошти (гранди).
Першочергове завдання, що стоятиме перед членами групи – визначити, які проблеми найбільше турбують людей. Для цього розпочалося анкетування жителів міста. Анкети розповсюджують члени робочої групи, а також на сайті міськради кожен бажаючий може завантажити документ і дати власні відповіді на запитання. Заповнену анкету можна надіслати поштою або через е-мейл до 1 листопада. 
У кінці опитування буде визначено 5 найболючіших питань, що найбільше хвилюють хорольців. Саме цим проблемам у міській раді надаватимуть першочергову увагу. У населення запитують, наскільки комфортно проживати у нашій громаді, просять надати оцінку окремим показникам, таким як: стан доріг, тротуарів, безпеки, можливість працевлаштування, рівень медичного забезпечення і тому подібне. Окрім цього, просять висловити власну думку, що саме заважає розвиткові громади (3 основні причини), обрати першочергові завдання, здатні покращити її стан у майбутньому. 

Громадська думка і активність дуже важливі для міської ради. Тому, якщо Ви не байдужі до долі нашого міста і бажаєте змін на краще, просимо Вас внести свій особистий посильний внесок в розробку стратегічного плану розвитку Хорола.

Для цього необхідно лише заповнити анкету і надіслати на електронну адресу Хорольської міської ради: hmr37@ukr.net або листом з позначкою "Стратегія" на адресу міської ради: 37800, м. Хорол, вул. Незалежності, 37. Довідки за телефоном: (05362) 33-6-96. Термін подання – до 01 листопада  2017 року включно.

Бланки для анкетування і проведення обговорення відносно розробки стратегії розвитку міста Хорола на 2017-2023 роки

1

 Анкета для підприємств та ФОП

завантажити

2

 Опитувальний лист для мешканців громади

завантажити

 

Категорія: Новини | Переглядів: 1787 | Додав: nashkhorol | Теги: стратегія міста, хорол, розвиток міста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги