Старт Спортивної ради - 23 Січня 2016 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 17:18
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 23 » Старт Спортивної ради
18:31
Старт Спортивної ради

ВДАЛИЙ СТАРТ СПОРТИВНОЇ РАДИ ПРИ ХОРОЛЬСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

20 січня 2016 року в приміщенні Хорольської міської ради відбулося засідання Спортивної ради. Серед присутніх були секретар міської ради Керекелиця В.М., голова постійної комісії з питань соціально-гуманітарних питань, молодіжної політики та спорту Луценко С.М. та представники спортивних організацій міста: Савін О.К., Олексенко В.І., Гловацький Р.М., Коваль Л.О., Алексеєнко Д.А., Тимошенко В.А., Гордійченко Т.А., Семенюта М.С., Сергеєв С.С., Мальченко М.С., Пономаренко М.В., Крат О.М.

На порядок денний винесено наступні питання:
1.Затвердження Положення «Про Спортивну раду при виконавчому комітеті Хорольської міської ради».
2.Затвердження складу Спортивної ради.
3.Визначення переліку установчих документів для входження до складу Спортивної ради.
4.Обрання членів президії Спортивної ради.
5.Обговорення плану проведення спортивних заходів у місті на 2016 рік.

Були розлянуті пропозиції і доповнення до проекту Положення «Про Спортивну раду при виконавчому комітеті хорольської міської ради» від Гловацького Р.М., Гордійченко Т.О. та інших представників спортивних організацій міста. Зі змістом Положення, викладеного у новій редакції та затвердженого Спортивною радою можете ознайомитися на сайті міської ради.
Склад Спортивної ради затверджено участиками установчих зборів в кількості 19 чоловік та визначено перелік установчих документів для входження в раду.
На установчому засіданні Спортивної ради обрано її керівні органи: Савін О.К. – голова; Алексеєнко Д.А. – заступник; Гордійченко Т.А. – секретар.
Членами Президії Спортивної ради обрано Савіна О.К., Алєксеєнка Д.А., Гордійченко Т.А., Олексенка В.І. та Григораш І.О. (як представника структурного підрозділу виконкому міської ради для виконання функцій секретаря і координації роботи Спортивної ради).
Присутні на засіданні висловили свої побажання і пропозиції, щодо проведення спортивних заходів у Хоролі в 2016 році. Зокрема, вирішено організувати свято «Спортивна весна 2016», провести спортивні змагання, конкурси, розваги та інші масові заходи до Дня молоді, Дня фізкультури і спорту, Дня захисту дітей, Дня міста.
Звертаємося до ініціативних, активних людей, які не байдужі до розвитку спорту в місті! Будь-які цікаві ідеї, пропозиції і побажання щодо проведення спортивних заходів у місті хочемо почути і втілити в реальність. З радістю врахуємо Ваші думки і візьмемо до уваги безпосередньо за адресою Хорольської міської ради: м.Хорол, вул.Незалежності, 37, по тел. 33-6-96 або в вигляді звернення за електронною адресою: hmr37@ukr.net.

Джерело: сайт Хорольської міської ради

Категорія: Новини | Переглядів: 705 | Додав: admin-horol@atua | Теги: спортивна рада, хорол, міська рада | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги