Спорт для всіх - 16 Грудня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 28.03.2024, 21:51
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Спорт для всіх
22:21
Спорт для всіх

Спорт для всіх

     Розвиток спорту в місті, безумовно, є запорукою зміцнення здоров’я хорольців, загартування тіла й духу, виховання морально-вольових якостей. Міська рада не байдужа до стану спортивного руху в Хоролі, тому для детального ознайомлення з існуючими проблемами спортивних організацій була організована зустріч з найактивнішими представниками цієї сфери. На зустрічі, яка відбулася 14 грудня 2015року, були присутні: Пономаренко М.В., Гловацький Р.М., Олексенко В.І., Алексеєнко Д.А., Савін О.К., Мальченко М.С., Глова В.А., Рубахін А.І. та Гордійченко Т.О. 

Присутні наголосили на тому, що фактично з районного бюджету на розвиток спорту виділяються мінімальні кошти (в основному на утримання працівників ТОВ «Колос»). Проведення районних і обласних змагань проводиться за рахунок міського бюджету. Так, у 2014 році на фінансування «Програми розвитку фізичної культури і спорту ТОВ «Колос» на 2014-2016 роки» виділено 152 тис.грн., у 2015 році – 185 тис.грн. Це значні суми витрат для міста. Але з цих коштів тільки незначна частина цих коштів залишається для проведення масових спортивних заходів. 

Вислухавши кожного про наболілі проблеми стосовно фінансування спортивних заходів, міський голова Волошин С.М. запропонував створити громадську раду з питань розвитку спорту в місті та звернутися до районної ради з проханням збільшити фінансування спортивних змагань. Спільними зусиллями значно легше буде знайти джерела матеріально-фінансової підтримки для розвитку спорту в Хоролі. Активна пропаганда спорту лягла на плечі ентузіастів-любителів. Задача ж влади полягає в тому, щоб підтримати вогник спортивного запалу. Необхідно максимально зробити все можливе, щоб хорольці змогли пишатися новими досягненнями своїх земляків не лише на місцевому, а й міжнародному рівні. 

ДЖЕРЕЛО - Хорольська міська рада

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 591 | Додав: admin-horol@atua | Теги: спорт, хорол, хмр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 loris-l • 00:07, 17.12.2015
Вот так значит !!!! Мы второй год подряд привозим для Хорола призовые места ... кубки ... медали ... грамоты ... и мы не существуем ... значит , да !!!??? Молодцы ....
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги