Складні погодні умови - 18 Січня 2016 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 12:23
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 18 » Складні погодні умови
14:34
Складні погодні умови

УВАГА: СКЛАДНІ ПОГОДНІ УМОВИ!
У зв'язку зі складними погодними умовами, відповідно до інформації Українського гідрометцентру 18 січня 2016 року внаслідок переміщення активного південного циклону на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Харківської та Сумської областей очікуються складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовини, снігові замети при швидкості вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с - прохаємо мешканців району не покидати власні помешкання без нагальної потреби, а власників автомобільного транспорту не виїжджати в дорогу. Особливо небезпечними є автошляхи в напрямку Кременчука (траса Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук). Будьте обережними, не ризикуйте власним здоров'ям та життям!

Хорольський район: рятувальники відбуксирували 2 вантажні автомобілі

16 січня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Харків вантажний автомобіль «DAF» та на автодорозі Ковтуни-Петрівка поблизу с. Коломійцево Озеро зерновоз «МАЗ», унаслідок негоди з’їхали з дороги та не могли самостійно виїхати на проїжджу частину.

Отримавши сигнал, рятувальники ДСНС швидко виїхали на виклик. За допомогою буксирного тросу витягли вантажівки з кювету, після чого водії поїхали далі. Для надання допомоги залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.Травмованих та загиблих унаслідок події немає.

ГУ ДСНС України у Полтавській області

Хорол: рятувальники надали допомогу водіям 3-х вантажних автомобілів

18 січня о 09:55 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те, що по вул. Вокзальна м. Хорол  вантажні автомобілі «МАН», «VOLVO» та «ДАФ» з’їхали з дороги та не можуть самостійно виїхати. Отримавши повідомлення, бійці з 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на виклик.

Прибувши на місце події, рятувальники відбуксирували вантажні автомобілі на безпечну частину ділянки дороги. Для надання допомоги водіям залучалась 1 одиниця техніки – «КрАЗ» Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 3 чоловіка особового складу.

ГУ ДСНС України у Полтавській області

 

ПРАВООХОРОНЦІ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ВОДІЇВ З ПРОХАННЯМ НЕ ВИЇЖДЖАТИ БЕЗ НАГАЛЬНОЇ ПОТРЕБИ
18 січня на території Полтавщини спостерігається різке погіршення погодних умов: сильні, місцями дуже сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, налипання мокрого снігу, ожеледь.
Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті, а тим хто виїхав уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами регіону, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.
В умовах снігопаду необхідно користуватися ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки).
Будьте обережні під час руху по мостам та естакадам, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.
Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу аварійні служби або телефонуйте «102». Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

Відділ УПД ГУНП в Полтавській області

Категорія: Новини | Переглядів: 1339 | Додав: admin-horol@atua | Теги: увага, складні погодні умови, хорол | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги