Шана нашим бійцям - 25 Липня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 28.03.2024, 20:39
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 25 » Шана нашим бійцям
13:29
Шана нашим бійцям

Керівники району вручили посвідчення учасників АТО демобілізованим бійцям
Отримання статусу учасника бойових дій для хлопців, що відстоюють східні рубежі держави, продовжує залишатися одним із нагальних. Одержане посвідчення учасника АТО дає можливість в подальшому безкоштовно оздоровитись, скористуватися пільгами, передбаченими законодавством.
Тому так важливо, щоб кожен, хто відстоював рубежі України в нерівнім двобої з ворогом, отримав належний статус, посвідчення учасника бойових дій та зміг скористатися всіма належними правами та пільгами.
13 липня голова райдержадміністрації В.А.Мартюк вручила посвідчення учасників АТО нашим землякам – Євгенію Горбаню та Олександру Звірку. Вона подякувала хлопцям за мужність і героїзм, проявлені при захисті територіальної цілісності і незалежності держави. При вручені посвідчень був присутній та виступив т.в. обов’язки військового комісара Хорольсько-Семенівського військового комісаріату Станіслав Пилипенко.
Привітала хлопців з врученням посвідчень і голова районної ради Ю.В.Бойко.
Присутні в залі аплодували молодим хлопцям-захисникам, висловлюючи їм свою шану і повагу.
Посвідчення учасника бойових дій отримав днями раніше ще один наш земляк Микола Євтушенко, якому його вручив військовий комісар у районному військоматі.
Як сказав Станіслав Пилипенко, ці хлопці були призвані під час першої хвилі мобілізації і одними з перших були відправлені в зону військового конфлікту та гідно виконали свій військовий обов’язок.
Війна для демобілізованих, хочеться вірити, що завершилась. Вони повернулись до мирного життя. Але бойові дії на Сході держави тривають і там перебуває ще чимало наших земляків.
Помолимось за їх щасливу подальшу долю, за мирне майбутнє України і висловимо слова щирої подяки всім, хто виконав свій громадянський обов’язок та тим, хто продовжує нести нелегку службу в зоні проведення антитерористичної операції.
Органи влади завжди готові допомогти демобілізованим бійцям у вирішенні соціально-побутових та медичних проблем, - запевняє керівництво району.

16 липня в урочистій атмосфері посвідчення учасника АТО та подяку за вірність присязі, захист української незалежності, мужність і героїзм отримав наш земляк Сергій Сергійович Волошин.

Відзнаки демобілізованому бійцю вручили голова райдержадміністрації В.А.Мартюк, заступник голови районної ради Т.П.Качаненко,  т.в. обов’язки військового комісара С.О.Пилипенко.

Джерело: сайт Хорольської РДА

Категорія: Новини | Переглядів: 777 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, АТО, Хорольська РДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги