РОЗФАРБОВАНІ МОСТИ - 14 Вересня 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 03:38
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 14 » РОЗФАРБОВАНІ МОСТИ
14:44
РОЗФАРБОВАНІ МОСТИ
 

   24 травня, молодь і активісти нашого міста Хорол, мали змогу вдруге прийняти участь у всеукраїнській акції «Розфарбуй своє місто». Як вже відомо, першим нашим кроком було розфарбовування в національні кольори в`їздну стелу «ХОРОЛ» (що на вул.. Кременчуцька). 
   Оскільки міст, є символом єднання, з гаслом «ОДНА, ЄДИНА, СОБОРНА УКРАЇНА», ми вирішили розфарбувати в національні кольори нашої держави мости, які знаходяться по вул. Жовтневій і так званий «червоний міст», по вул. Фрунзе. З дозволу мера міста Свиреденка І.В. і депутатів міської ради, при їхній матеріальній підтримці, та підтримці місцевих приватних підприємців Корнієнка Сергія, Гунявого Влада, Пальоної Насті, які на благо свого міста виявили бажання приєднатися до нас і допомогти в закупівлі фарби, щіток і іншого робочого інвентарю, ми вирішили втілити ідею в життя! Завдяки патріотично налаштованій молоді, активістам, волонтерам та добрим людям, дана акція пройшла «на ура»! В піднесеному настрої ми згуртовано і сумлінно працювали, співали пісні, жартували і показали вже вкотре, що майбутнє України - в наших руках! Приємно було спостерігати, як натискаючи на клаксони вітали нас водії, деякі з них цікавились чи вистачає фарби, й виявляли бажання допомогти в матеріальному плані. Один з жителів нашого міста навіть під’їхав на скутері і віддав лишок жовтої фарби, мовляв: «фарбував вдома газові труби і фарба залишилась, побачив вашу добру справу і вирішив вам привезти, вона вам зайвою не буде». Потрібно не надіятись на те, що хтось має щось зробити за вас, а об’єднуватись і діяти, адже це наша домівка і нам з нашими дітьми тут жити.
   Велика подяка учасникам, котрі взяли активну участь в даному дійстві, це: Рубель Михайло, Луценко Сергій, Бойко Катя, Рубель Сергій, Пальона Настя, Стоян Таня, Косяченко Аня, Шепель Оля, Грицкевич Руслана, Рідкобород Влад, Крупнов Андрій, Пунько Альбіна, Бова Альона, Єнтальцева Аліна, Ярош Віка, Лобань Славік, Оберемко Оксана, Кірій Анжеліка, Леміщенко Олег, Лоза Олександр, Гріненко Валерія. Особлива подяка Корнієнку Сергію, за допомогу у фарбуванні і перевезенні, гарний настрій, гучний голос і звісно - МОРОЗИВО!) 
   Ми не залежим і не маємо бажання залежати від політичних партій, а тому не висвітлюємо їх, а в знак вдячності висвітлюємо лише прізвища та імена учасників які допомагали і брали активну участь. З кожним нашим заходом, до нас приєднується все більше і більше небайдужої до долі своєї країни молоді, що не може не радувати! Дякуємо всім!!! А хто з нами ще не знайомий - МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС ;) ! СЛАВА УКРАЇНІ!
хорол, мости, розфарбуй своє місто
http://vk.com/album-60102856_195289916

#KHOROL_NEWS #v_horoli #misto_horol #Хорол

 
Категорія: Новини | Переглядів: 934 | Додав: $iryaK | Теги: Розфарбуй своє місто, хорол, ХОРОЛЬЩИНА, мости | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги