Рік Революції Гідності - 24 Листопада 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 18:12
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 24 » Рік Революції Гідності
15:28
Рік Революції Гідності

Пам’ятати тих, хто віддав власне життя за краще майбутнє – обов’язок кожного українця.

Сьогодні, 21 листопада, ми пам’ятаємо про той перший день, коли президент не підписав Європейську угоду. Спочатку це було Європейським майданом, нині це називається по-іншому – Революція Гідності. Рік тому навіть не задумувалася що у нас буде війна, що стільки захисників Батьківщини загине на своїй же землі...
Прохолодним вечором, взявши термоси з кавою та чаєм, члени нашої громадської організації «Гостромисл» вирішили зібратись в міському сквері, аби разом згадати події річної давнини, та вшанувати наших Героїв. Але тут в нас виникло ряд питань: де те місце, де можна вклонитись і віддати шану людям, які полягли за свободу України, які віддали свої життя за незалежність, підняли дух народу, пробудили патріотизм, повагу і любов до нашої Батьківщини, які змінили нашу з вами свідомість, куди схиливши голови покласти квіти, запалити лампадку...? Але це не стало нам на заваді. Зігрівшись кавою обговоривши всі питання, ми вирушили до підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченку, де вшанували наших Героїв, заспівали гімн України і обговорили подальші плани нашої діяльності.
Ми не маємо право забувати ті події, які сколихнули весь світ і вирішили звернутись з відповідним зверненням до нашої міської влади. Будемо чекати на позитивне рішення про встановлення пам’ятника чи пам’ятної дошки «Героям Небесної Сотні» в нашому місті.
Право на життя країни зараз виборюють і там, на Сході, де щодня гинуть наші захисники. Попереду велика дорога і тепер, завдяки тим людям наше майбутнє залежить від кожного з нас. Щиро віримо, що ми разом досягнемо тієї мети, заради якої стояли. Не забувайте за що ми боролись. Доведемо в першу чергу собі й всьому світу, що ми найкращі, сильні і варті кращого життя! Ми гідно пройдемо цим не легким тернистим шляхом до світлого мирного нашого майбутнього! СЛАВА УКРАЇН! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Категорія: Новини | Переглядів: 807 | Додав: $iryaK | Теги: го гостромисл, хорол, гостромисл, небесна сотня, річниця революції гідності | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Brov • 09:51, 03.12.2014
Молодці!!!!!!!! Добру справу робите. 
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги