РЕМОНТ ДОРІГ В ХОРОЛІ - 16 Вересня 2014 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 14:22
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 16 » РЕМОНТ ДОРІГ В ХОРОЛІ
18:03
РЕМОНТ ДОРІГ В ХОРОЛІ

  Дорогу в м. Хорол на вул. Леніна в сторону Оржиці, планують відремонтувати цьогоріч. На її ремонт місцева влада виділяє 2 млн грн, ще 2 млн планують виділити з обласного бюджету.
   Рішення щодо збільшення видатків з обласного бюджету до 2 млн, на проведення капітального ремонту в дороги в Хоролі, погодили депутати на засіданні комісії з питань бюджету та управління майном.
Як повідомив Хорольський міський голова Ігор Свириденко дорога через Хорол на Оржицю розбита вантажівками. Нею постійно їздять фури та ваговози.
   «Якщо не почати її ремонтувати, то до за три місяці її зовсім не стане. Наразі профінансовано 991 тис грн, але їх вистачить лише невелику частину. Загалом протяжність дороги становить 8 км», – сказав Свириденко.
  За словами керівника Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської ОДА Сергія Марчишинця, італійська фірма «Тодіні», яка є основним руйнівником дороги, погодилася взяти на себе зобов’язання її відремонтувати .
   «Італійська фірма «Тодіні», погодилася відремонтувати ту ділянку дороги, якою підвозила щебінь та матеріалів, для виконання робіт на автодорозі «Київ – Харків – Довжанський». Але й досі ніяких дій з боку цієї фірми немає. Ми будемо наполягати на тому, щоб фірма відшкодувала збитки й відремонтувала дорогу», – сказав Марчишинець.
    Дорога ж що проходить через Хорол відноситься до доріг загального користування та знаходиться на балансі управління автомобільних доріг.
    Як ми вже повідомляли, італійська фірма «Тодіні» на початку жовтня минулого рокувиграла тендер на капремонт автодороги на ділянці Лубни – Полтава, враховуючи обходи деяких населених пунктів, в тому числі м. Полтави. Це автодорога «Київ – Харків – Довжанський» з 210-го кілометра по 333-ій.

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
#KHOROL_NEWS #v_horoli #misto_horol #Хорол #дорога

Категорія: Новини | Переглядів: 540 | Додав: $iryaK | Теги: ремонт доріг, хорол, тодіні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги