Привітали зі святами - 9 Січня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 23:55
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 9 » Привітали зі святами
15:40
Привітали зі святами

НА ХОРОЛЬЩИНІ ПРИВІТАЛИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

30 грудня 2014 року територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хорольської районної державної адміністрації спільно з  районним будинком культури та відділом культури, туризму та архівної справи райдержадміністрації було організовано і проведено свято з нагоди наступаючого Нового року для людей з обмеженими фізичними можливостями міста та району.
Відкрили святкове дійство працівники районного будинку культури. В святкових костюмах Діда Мороза, Снігуроньки, Кози, Сніжинки, козаків та козачок вони подарували гарний настрій, емоційне задоволення та просто зачарували своїм співом всіх присутніх на заході.

Привітали та висловили щирі побажання з нагоди наступаючих свят заступник голови районної державної адміністрації І.О.Штейнберг та директор територіального центру М.І.Лиманець. Вони  подякували працівникам територіального центру та ПП ”Хорольська мехпекарня”, які виступили спонсорами свята.
Не залишились осторонь проведення заходу і учасники творчого об'єднання «Берегиня», а також  самодіяльні автори - Микола Калініченко та Катерина Штомпель, які підхопили чудовий настрій і виконали декілька незабутніх музичних номерів, прочитали вірші та гуморески і, звичайно, проспівали колядки та щедрівки.
Свято було цікавим та пройшло в теплій і душевній атмосфері. Присутні мали змогу поспілкуватися, поділитися враженнями, турботами та планами на наступний рік.
Від усього серця зичимо людям з обмеженими фізичними можливостями міцного здоров'я, життєвої енергії, незламного прагнення у досягненні цілей. Нехай вас оточують близькі, розуміючі люди! З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Категорія: Новини | Переглядів: 566 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, інваліди, новий рік, Різдво, хорол тв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги