Потреби АТО - 7 Травня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 01:19
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 7 » Потреби АТО
13:27
Потреби АТО

Зустріч по наданню матеріальної допомоги військовомобілізованим
05 травня у залі засідань районної ради відбулася зустріч керівників району та міста з керівниками підприємств і організацій по питанню надання допомоги на потреби АТО.
У своєму зверненні до присутніх голова районної ради, голова організаційного комітету щодо надання допомоги військово мобілізованим Хорольського району Юлія Бойко наголосила, що бойові дії на Сході країни, які тривають уже понад рік, вимагають від нас ще більшої згуртованості та об’єднання сил. Майже кожен житель нашого району не залишився байдужим і надав посильну допомогу військово мобілізованим в зону АТО.
Завдяки активній позиції керівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, територіальних громад, наполегливій роботі оргкомітету з надання допомоги військово мобілізованим Хорольського району, наші земляки постійно забезпечуються необхідними речами, продуктами харчування та засобами захисту.
Пройшла четверта хвиля мобілізації. На сьогоднішній день більше двохсот хорольців мобілізовані для проходження служби на Сході України, більшість з них служать у зоні АТО, там, де йдуть бойові дії. В даний час вони потребують обмундирування, взуття та засобів захисту.
Проте, ті благодійні внески, які були зібрані оргкомітетом по наданню допомоги військово мобілізованим нашого району, на жаль, закінчилися. 1Від імені всього депутатського корпусу району, комітету матерів та рідних військово мобілізованих, оргкомітету з надання допомоги військово мобілізованим Хорольського району, Юлія Бойко звернулася з проханням надати благодійну фінансову допомогу нашим землякам – захисникам на створений єдиний централізований благодійний рахунок.
На зібранні прийнято рішення направити листи-звернення про надання благодійної допомоги керівникам підприємств і організацій

Категорія: Новини | Переглядів: 455 | Додав: misto_horol | Теги: допомога ато, АТО, хорол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги