Помічники міста - 21 Грудня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 03:36
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 21 » Помічники міста
20:28
Помічники міста

Господарі нашого міста

В міській раді 19 грудня 2016 року відбулася зустріч з підприємцями Хоролу, які зібралися дружною командою. Міський голова Волошин С.М. розпочав зустріч з привітання присутніх з Днем Святого Миколая Чудотворця. Мета цього зібрання – обговорення з підприємцями проведення Новорічних заходів в місті. Хто ж саме як не вони здатні мобілізувати усі можливі і неможливі зусилля для вирішення важливих організаційних питань.

Міська рада виражає вдячність всім активістам, які залучилися до підтримки в організації проведення новорічного свята для мешканців і гостей Хоролу. Приємним залишається той факт, що нашим меценатам не байдужий порядок і процвітання нашого містечка. Вислухані і враховані всі побажання для поліпшення його благоустрою в найближчій перспективі. Підприємці є основним джерелом фінансування і матеріально-технічної підтримки процесу запланованих заходів: починаючи від придбання світлових ілюмінацій та завершуючи наданням транспорту для підвезення дітей до Головної ялинки міста. Хочеться бачити щасливі обличчя дітей не лише Хоролу, а й усього району, тому й була ініційована міською владою ідея придбання ялинки в форматі сучасного оформлення. Програма новорічних дійств включатиме святковий концерт, спонсором яких також стали підприємці. 

Підприємці обговорили як саме вони бачать свою співпрацю з міською радою та визначилися з представниками до ради підприємців. Наступна зустріч міського голови з підприємцями запланована на 24 грудня 2015 року.

Міський голова Волошин С.М. висловив свої сподівання, що зустріч Нового року у такому форматі стане традиційною для жителів Хоролу.

ДЕРЕЛО - Хорольська міська рада 

Категорія: Новини | Переглядів: 957 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, міська рада, підприємці | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги