Пишаємось Чемпіоном - 24 Липня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 06:03
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 24 » Пишаємось Чемпіоном
16:30
Пишаємось Чемпіоном

Пишаємось своїм Чемпіоном!

Спортмен Хорольщини, представляючи Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів, здобув перше місце у запеклій боротьбі за звання Чемпіона України велосипедного виду тріального спорту. Цими вихідними уродженець Хорола Владислав Крат випередив свого головного суперника лише на один бал та отримав омріяний кубок першості у Чемпіонаті України 2015 з велотріалу.

Нагадаємо, перший в історії вітчизняного велотріалу офіційний Чемпіонат з маутентбайку відбувся у Хоролі минулого року. Цьогоріч спортсмени повернулися до майданчика KraTriaLand аби взяти участь у других затверджених Федерацією велоспорту України змаганнях. Показати свій професійний ріст у спортивній дисципліні та відчути дух суперництва прибуло 25 спортсменів. До прийому ретельно готувалися й організатори, що знову розширили, ускладнили вже існуючі перешкоди, які мали пройти хлопці. Зі слів самих райдерів, підготовка багатьох з них не відповідає складності секторів, а тому є стимулом для старанної роботи над собою.

Згідно незмінних офіційних правил за почесне звання Чемпіона України 2015, змагались представники лише двох категорій: Юніори та Еліта. Саме цих спортсменів судили почесні національні судді Федерації велоспорту України. Любителі та Експерти змагались за супроводом компетентного відповідно до правил UCI суддівства, але поза самим Чемпіонатом.
Результати змагань:

• Чемпіонат України

ЮНІОРИ: 
1. Вдовіченко Максим – Чемпіон України 2015
2. Білозерських Дмитро - Віце-Чемпіон України 2015
3. Сила Володимир – Бронзовий призер чемпіонату України 2015

ЕЛІТА: 
1.Крат Владислав - Чемпіон України 2015
2.Черниш Владислав - Віце-Чемпіон України 2015
3.Соколовський Ян - Бронзовий призер чемпіонату України 2015
4.Крупкін Дмитро -  фіналіст Чемпіонату України 2015

• Внерейтингові категорії 

ЛЮБИТЕЛІ: 
1. Ігнатов Сергій 
2. Павловський Володимир 
3. Головащук Данило 
ЕКСПЕРТИ: 
1. Сус Віталій 
2. Кравченко Сергій 
3. Малинівський Олексій 

Другий рік поспіль, від найперших змагань у Хоролі, ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» виступив генеральними спонсором екстремальних заїздів. За погодження голови наглядової ради Володимира Почепа та в.о.генерального директора  Віталія Ільницького Чемпіонат забезпечено нагородами у вигляді кубків, медалей, грамот та продукції комбінату -  молочні каші «Малышка», каші та вода однойменної торгової марки «Малиш». Продукція молококомбінату, що виготовлена виключно з екологічно чистої вітчизняної сировини, має у своєму складі всі необхідні й важливі мікроелементи та вітаміни. Не містить генетично модифікованих організмів, консервантів, барвників чи ароматизаторів та є корисною не лише для малюків, а й для спортсменів.

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 577 | Додав: misto_horol | Теги: велотріал 2015, kratrialand, хорол | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги