Перепустка сіль-х голів - 14 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Середа, 24.04.2024, 00:44
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 14 » Перепустка сіль-х голів
14:37
Перепустка сіль-х голів

ВІДБУЛАСЬ ПЕРЕПУСТКА СІЛЬСЬКИХ ГОЛІВ

11-13 лютого 2015 року під головуванням голови районної ради Ю.В.Бойко та виконуючої обов’язки голови райдержадміністрації І.О.Штейнберг відбулась перепустка сільських голів. Розглядалось питання забезпеченості дошкільних навчальних закладів та сільських закладів культури асигнуваннями на 2015 рік.
Проведення засідання зумовлене внесеними змінами до бюджетного законодавства, які суттєво змінили основні засади формування сільських бюджетів. Йдеться про перші реальні кроки на шляху до децентралізації, про що нещодавно говорив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк на селекторній нараді з керівниками областей.
Серед питань, що обговорювались: питання підвезення учнів, питання зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів. Вирішувалось і питання спільного утримання сільських закладів культури з районного та сільських бюджетів. А також одне з ключових питань, без вирішення якого неможливо зберегти соціальну інфраструктуру на селі – це укладення угод соціального партнерства з виробниками сільськогосподарської продукції. Саме про це вели мову присутні на перепустці з запрошеними на засідання керівниками господарств району.
В роботі наради взяли участь і висловили своє бачення щодо бюджетних нововведень та щодо подальшого утримання закладів соціальної сфери на селі: начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.Д.Носенко. начальник управління Державної казначейської служби України в Хорольському районі Н.І.Вишневська. начальник відділу освіти. молоді та спорту райдержадміністрації І.М.Потерайло, начальник відділу культури, туризму та архівної справи райдержадміністрації І.А.Гунько.

Категорія: Новини | Переглядів: 456 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, дошкільні заклади, перепустка сільських голів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги