Патріотичні лавочки - 19 Вересня 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 17:12
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 19 » Патріотичні лавочки
20:28
Патріотичні лавочки

ПАТРІОТИЧНИЙ ДАРУНОК МІСТУ ВІД ГО «ГОСТРОМИСЛ»
гостромисл, хорол   Дружній і веселий колектив «Гостромислу» продовжує приємно дивувати хорольців своїми патріотичними «новинками». Цього разу активісти взялися за місцевий парк – улюблене місце відпочинку багатьох жителів Хоролу, а точніше – за так званий «квадрат», розфарбувавши лавочки цього міні-майданчика звичайно ж у патріотичні кольори. 
gostromisl   Але до того, як лавки засяяли синьо-жовтим, було зроблено чимало всього. Для початку колектив громадської організації зібрав власні кошти на придбання фарби та виготовлення нових сидінь (із цим столярським завданням майстерно впорався Іван Л., за що йому велика подяка), заручився підтримкою друзів, і закипіла в парку робота! Старанно прибирали місце, встановлювали нові лавки гостромисл, хоролта фарбували їх улюбленими кольорами Сергій Л., Катерина Б., Андрій М, В’ячеслав Л., Євгеній П., Альона Б., Влад Р., Сергій Р., Каріна З., Анасталія Б., Стас Р., Володимир К. Оксана О., Катя К., Олександр Н. «Сачків» не було, тому що всі хотіли, аби патріотичний дарунок місту до Дня Державного Прапора України був на найвищому рівні!
   Саме так і вийшло! Тепер любителів провести дозвілля в парку побільшало: хтось гуляє з малечею на свіжому повітрі, хтось відпочиває з друзями, а хтось, ласуючи прохолодним морозивом, спілкується на лавочках з емблемою «Гостромисл»… Ще б пак, всім кортить посидіти на прибраній і затишній місцині. Та й хіба можна пройти повз них, які аж сміються синьо-жовтою щирістю від своїх створювачів-патріотів?!
  Тож особлива вдячність від усіх хорольців нашим волонтерам із «Гостромислу» за їх працьовитість, доброту, завзяття, за те, що вони люблять Україну та своє рідне місто, всіляко допомагають Батьківщині патріотичними акціями та безкорисливими подарунками. З такою молоддю ми обов’язково переможемо! 

Альбом - https://vk.com/album-75677747_201475558

автор: Кібенко К.
м. Хорол _ 23.08.2014 рік
#гостромисл #хорол #прапор #україна #деньпрапора

Категорія: Новини | Переглядів: 847 | Додав: $iryaK | Теги: патріоти, хорол, гостромисл, новини хорольщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги