Новий спорт-майданчик - 10 Вересня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 00:32
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 10 » Новий спорт-майданчик
14:42
Новий спорт-майданчик

МАЙДАНЧИК ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ ВВЕДЕНО В ДІЮ!
27 листопада в районному центрі на стадіоні Хорольського агропромколеджу ПДАА відбулась довгоочікувана подія – відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.
На урочистості з цієї нагоди в район завітав голова обласної державної адміністрації О.В.Удовіченко. Він, зокрема, сказав, що на виконання нових соціальних ініціатив Президента України на Полтавщині проведено велику роботу щодо облаштування і введення в дію нових спортивних майданчиків зі штучним покриттям та додав, що Державною програмою активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України на Полтавщині передбачено встановлення 201 дитячого спортивного майданчика, саме сім з них – на Хорольщині. Фінансування програми буде здійснено за рахунок банківського кредиту з залученням державних гарантій. Мінрегіонбудом України передбачається закупівля майданчиків, а вже монтаж буде здійснено за рахунок коштів місцевих бюджетів. Монтаж обладнання для дитячих майданчиків буде здійснена на площах, пошкоджених або зруйнованих майданчиків. Олександр Васильович зауважив, що виконавча влада буде робити все для того, щоб діти могли займатися фізичною культурою і спортом, проводити тренування впродовж року і розвивати свої здібності. Голова облдержадміністрації акцентував увагу на тому, що багато корисних справ можна зробити завдяки спільним зусиллям влади і громади.
На урочистому заході виступив голова районної державної адміністрації С.М.Полупан, який повідав про те, що неодноразово під час проведення змагань спортсмени району звертались до керівництва з проханням збудувати в районному центрі спортивний майданчик із штучним покриттям стандартного розміру, що дало б можливість проводити районні та обласні змагання круглий рік, незалежно від погодних умов. І ось нарешті завдяки спільним зусиллям обласної, районної та міської влади, спонсорів та громадськості довгоочікувана мрія втілилась в реальність, спорудження спортивного майданчика завершено.
Кошторисна вартість новозведеного об’єкту – близько 520 тис. грн. На будівництво були залучені кошти обласного бюджету (в сумі близько 200 тис. грн.) та бюджету Хорольської міської ради (близько 320 тис грн.). На придбання та укладення штучного покриття використані кошти обласного бюджету. Виготовлення технічних умов, підготовку проектно-кошторисної документації, експертизу, підготовку основи під покриття та встановлення огорожі і футбольних воріт проведено за кошти міського бюджету. Долучились до доброї справи на благо хорольської громади і приватні підприємці міста, адміністрація та студентська молодь агропромколеджу, спортсмени району.
До сьогодні у районному центрі функціонував спортивний майданчик на території Хорольської гімназії, зведений ще в 2005 році. Через свою перевантаженість та невеликий розмір (24 м х 15 м) діючий спортивний майданчик неспроможний був забезпечити повноцінний тренувальний процес та проводити на належному рівні спортивні змагання районного та обласного рівнів.
Саме в зв’язку з цим, та з метою поліпшення спортивної матеріально-технічної бази Хорольського району, райдержадміністрацією і було проведено відповідну роботу щодо будівництва стандартного розміру спортивного майданчика зі штучним покриттям (42 м х 22 м).
Сьогодні ми з впевненістю можемо констатувати, що ще один об’єкт зведено в районі завдяки спільним зусиллям влади і громади на виконання нових соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича „Діти – майбутнє України“.
Особливо рада новині учнівська, студентська молодь, що займається в спортивних секціях, гуртках в Хорольській дитячо-юнацькій спортивній школі, оскільки тепер є можливість проводити змагання районного та обласного рівнів у себе вдома, на Хорольщині, а ще проводити тренування за будь-яких погодних умов. Зможуть пограти в футбол на новенькому полі і студенти, ветерани спорту та дорослі любителі і шанувальники футболу. Це справжній подарунок для хорольців, особливо для футболістів.
Користуючись нагодою, слова вдячності на адресу всіх, хто сприяв зведенню нового спортивного об’єкту, висловив міський голова І.В.Свириденко. Слова подяки прозвучали на адресу: приватного підприємця Манжари Віктора Миколайовича, який здійснив роботи з облаштування основи майданчику; адміністрації та колективу Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії (директор – Гузик Ростислав Тарасович), ПАТ „Хорольський механічний завод” (голова правління Міщенко Михайло Іванович), ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів” (в.о.генерального директора Артем Васильович Кузьменко), комунального підприємства „Комунсервіс” (директор Вишневський Олександр Дмитрович), приватних підприємців м. Хорол: Мальченка Миколи, Гавриленка Руслана, Кібенка Сергія, Стогнія Ігоря, Матяша В’ячеслава, Парнюка Олександра.
Це не останній наш проект, 7 нових майданчиків (3 – в районному центрі і 4 – на селі) будуть споруджені уже в наступному році, - з впевненістю сказав голова районної державної адміністрації С.М.Полупан. - Районна державна адміністрація буде всіляко сприяти зміцненню матеріально-технічної бази для занять фізичною культурою і спортом, розширюватиме мережу гуртків, секцій, робитиме все для того, щоб наші діти були доглянуті, могли займатись спортом і розвивати свої здібності.
Гарний подарунок – кілька футбольних м’ячів отримали школярі та студенти від „Молодих регіонів“, які вручив дітям очільник організації С.М.Данилюк.
На заході були присутні: голова районної ради О.М.Хрипко, голова районної організації Партії Регіонів В.С.Шишка, депутат обласної ради, директор СТОВ „Мусіївське“ М.В.Стеценко.
За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, активну участь у забезпеченні будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям у місті Хоролі Почесною Грамотою Полтавської обласної державної адміністрації нагороджений Кохан Анатолій Миколайович – лаборант кафедри фізичного виховання Хорольського державного агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії. За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у поліпшення матеріально-технічної бази спортивних закладів району та якісне проведення робіт з будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям Подякою Полтавської обласної ради нагороджений Манжара Віктор Миколайович – приватний підприємець. Відзнаки вручив голова облдержадміністрації О.В.Удовіченко.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 1143 | Додав: $iryaK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги