Львівські "гостинці" - 28 Березня 2017 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 00:10
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 28 » Львівські "гостинці"
14:41
Львівські "гостинці"

МАНДРИ СМІТТЯ ЗІ ЛЬВОВУ ДО ХОРОЛУ


Наразі про проблему «Львівського сміття» вже відомо майже кожному українцю, адже прояви зухвальства щодо його вивезення спалахують у різних куточках України. Зовсім неочікувано воно з’явилося і на нашому хорольському сміттєзвалищі, незважаючи на достатню суттєву віддаленість. Працівниками міського звалища сьогодні вранці, 27 березня 2017 року, виявлено гору сміття вагою близько 40 тонн, яка однозначно своїм габаритом відрізняється від стандартних 4-тонних об’ємів, що звозять сміттєвози комунального підприємства «Комунсервіс».

Про те, що сміття не місцеве, доводять знайдені залишки паперів, документів, чеків, квитанцій, візиток та інших паперових доказів, походження яких ведуть тоненькою ниткою саме до Львову. Сміттєві «злодюжки» таємно, скориставшись вихідним днем працівників хорольського сміттєзвалища в невизначений час доби, самовільно «погосподарювали» і безслідно зникли. Сподіваємось, що працівники поліції відреагують належним чином на скоєне адміністративне правопорушення, адже не хочеться повторення такого ганебного відношення. Зі свого боку, місцева влада в особі Хорольської міської ради, прохає місцевих жителів бути максимально пильними і при виявленні підозрілих великовагових та великогабаритних транспортних засобів звертатися на гарячу телефонну лінію поліції за номером 102 та КП «Комунсервіс»: з 8:00 до 17:00 – 33-1-81, а з 17:00 до 8:00 – 33-5-09.

У зв’язку із загостренням наболілої проблеми щодо вивезення сміття, також звертаємось до хорольців з приводу дотримання вимог правильного його сортування. Будь ласка, не викидайте гілки, листя, землю, перегній, відходи будівництва і ремонтів та інше непобутове сміття у контейнери з метою уникнення їх пошкодження і скорочення терміну експлуатації. Прохаємо складати такі відходи окремо поруч з контейнерами для можливості полегшення їх вивезення працівниками КП «Комунсервіс».

Категорія: Новини | Переглядів: 1505 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, сміття, Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги