Київстар 3G - 16 Липня 2016 - Хорольський сайт
Середа, 24.04.2024, 21:49
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 16 » Київстар 3G
16:29
Київстар 3G

До мережі 3G підключено ще 14 райцентрів, де проживає понад 200 тисяч осіб. Це — Болград, Кодима, Ярмолинці, Перемишляни, Острог, Сарни та ін. 

Київстар продовжує активне будівництво мереж 3G і вже охопив зв’язком нового покоління понад 1800 населених пунктів. Днями послуги швидкісного мобільного інтернету стали доступні для жителів ще 14 райцентрів, серед яких міста Болград і Кодима (Одеська обл.), Новотроїцьке (Херсонська обл.), Сторожинець (Чернівецька обл.), Хорол (Полтавська обл.), Володимирець, Острог, Сарни (Рівненська обл.), Благовіщенське, Петрове (Кіровоградська обл.), Перемишляни (Львівська обл.), Ярмолинці (Хмельницька обл.), Теребовля (Тернопільська обл.), Врадіївка (Миколаївська обл.), а також міста Березань (Київська обл.) і Ладижин (Вінницька). Також 3G-зв’язок з’явився в десятках сільських населених пунктів у цих районах. 

Мережа 3G Київстар охоплює територію, де проживає понад 20 млн осіб, або 43% населення України. Одночасно з налаштуванням мереж нового покоління Київстар здійснює повну заміну обладнання на основі новітніх технологічних рішень. У сотнях населених пунктів проводиться настройка вже побудованих мереж 3G для найближчих комерційних запусків. У планах компанії — подвоїти до кінця року кількість підключених населених пунктів, щоб 3G-зв’язком Київстар могли користуватися 58% населення. 

Користування зв’язком у мережі 3G оплачується відповідно до поточних тарифних планів і не вимагає спеціальних налаштувань або заміни SIM-карти. 

Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть вибрати один із нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.

Категорія: Новини | Переглядів: 795 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, Київстар, 3g | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги