"Хорольський брехунець" - 14 Липня 2016 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 10:45
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 14 » "Хорольський брехунець"
21:25
"Хорольський брехунець"

Не дарма Хорольська районна газета «Вісті Хорольщини» має народну назву «Хорольський брехунець». Взявши до рук газету від 01 липня 2016 року №28 (11290), щоб переглянути попередньо подану до редакції статтю про Хорольський аматорський молодіжний фестиваль, ми були м’яко кажучи здивовані. В статті зі словами вдячності від ГО «Гостромисл» було висвітлено тих людей, без яких це дійство не відбулося б та тих, які постійно підтримують молодь в проведенні заходів спрямованих на розвиток спорту, пропаганду здорового способу життя, патріотичне виховання молоді, реалізацію і розвиток їхньої творчості, але стаття була «відредагована» без відома автора не то на чиюсь користь, не то на чиюсь заздрість чи халатність. Оскільки слово «справедливість» має для нас вагоме значення і подібна ситуація не одноразово повторювалась, було вирішено надіслати відкритого листа засновникам районної газети. 


Засновникам районної газети «Вісті Хорольщини»

 Хорольській районній раді Полтавської області

Хорольській районній адміністрації Полтавської області

37800 Полтавська область м. Хорол вул. 1 Травня 4

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

В районній  газеті «Вісті Хорольщини» від 01 липня 2016 року №28 (11290) на 6 сторінці було надруковано мою статтю про Хорольський аматорський молодіжний фестиваль - 2016. (додається).

Однак мене глибоко обурило, що   мою статтю  без мого відому та без повідомлення про це  було скориговано редакцією газети та видалено з неї  інформацію, яку я вважаю дуже суттєвою: а  саме абзаци про подяку за підтримку  у проведенні фестивалюінформацію про конкретних учасників та про тих учасників, яким висловлювалася глибока вдячність за активну участь в організації фестивалю. (інформація щодо початкової редакції та вилучених змін додається)

Вважаю,  що вилучення з моєї статті частини інформації  без мого відому та без повідомлення про це  є грубим порушенням, допущеним редакцією газети  та прошу вжити відповідних заходів щодо недопущення в подальшому таких порушень.

Додаток: на 3 сторінках

З повагою, Голова ГО Гостромисл,

депутат Хорольської міської ради       Луценко Сергій Михайлович


ХАМФЕСТ – 2016

18 червня, на березі озера Голубиха відбувся Хорольський аматорський молодіжний фестиваль - 2016, організаторами яким виступила ГО «Гостромисл» спільно з СК «Спарта» та депутатами Хорольської міської ради Третяком В.В., Бакановим О.О.

Хочеться відразу подякувати за підтримку у проведенні фестивалю тим, без кого це дійство не могло відбутись, а це: Хорольська міська рада на чолі з Волошиним Сергієм Михайловичем; управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА; відділ культури та туризму Хорольської РДА; Хорольський районний будинок культури;  ВО «Батьківщина» в особах депутатів Полтавської обласної ради Міщенка Михайла Івановича та Сірика Ігоря Володимировича; військова частина А1356; ФОП Баканов О. О., Корнієнко С. В., Брижко В. В., Білько С. М.; турагенство «Imperia tours»; за інформаційну підтримку Хорольський сайт horol.at.ua., газети  «Хорол-інфо» та «Вісті Хорольщини»; за супровід заходу Хорольську підстанцію екстреної допомоги, Хорольську ПМСД, Хорольське районне відділення ГУ НП України в Полтавській області.

Хорольський аматорський молодіжний фестиваль - це захід, який поєднав в собі різні напрямки, об'єднавши навколо себе молодь з різними інтересами і захопленнями, надав можливість їм відкрити свої здібності, показати свій талант, свої досягнення, що позитивно сприяє для подальшого їхнього розвитку, самореалізації, відкритого спілкування з однодумцями, обміну і переймання досвіду, патріотичному вихованню та активному відпочинку молоді.

Розпочався фестиваль з реєстрації спортсменів з дисциплін екстремального жиму штанги, армрестлінгу, учасників богатирських ігор під керівництвом СК «Спарта» та армрестлінг клубу пам’яті Юри Дігтяря. Паралельно проходила реєстрація футбольних, волейбольних команд та учасників мотопробігу. Хочеться подякувати вищезгаданим спортивним клубам в особах Алексеєнка Дениса, Гунявого Владислава, суддям та організаторам з міні футболу – викладачу фізичної культури в ЗОСШ №1 Калініченку Віктору Леонідовичу, учаснику АТО Подленку Руслану, з волейболу – Лисенку Сергію Володимировичу та мотоциклетній спільноті на чолі з Алієвим Русланом, а також всім учасникам спортивних змагань та мотопробігу, які отримали свої фірмові нагороди.

Протягом денного часу гості мали змогу відвідати ярмарку хенд-мейд придбати різноманітні вироби ручної роботи, відвідати майстер-клас по біотату хною від нашої гості з Києва – Буховенко Юлії, повболівати на спортивних змаганнях, дітям розважитись на атракціонах та, завдяки викладачу захисту Вітчизни Хорольського АПК Бойку Миколі Васильовичу, спробувати свої сили в збиранні та розбиранні зброї АК-47, просто відпочити на березі озера і взяти участь у веселих конкурсах з цінними подарунками, які проводив наш запальний ведучий та викладач Хорольського агропромислового коледжу Потерайло Андрій Михайлович, на плечі якого лягло проведення всього фестивалю. Для учасників фесту, завдяки військовій частині була організована польова кухня, шеф-кухарем якої був Глущенко Віктор і його помічниці з ГО «Гостромисл» Шендрик Олександра, Коваль Анна та Бодняк Інна, які готували на ній смачні страви.  

Концертна програма фестивалю розпочалася з підготовки та виступу  гуртів з м. Хорол  та  гостей з м. Полтави, а саме: Тарас Король; Riddik; гурт London Jack Band (Хорол); гурт AWAKEN (Полтава); гурт Дзиґа (Хорол); гурт Zip Lover (Полтава); Кавер гурт Царство Шута (Полтава). Різноманітна музична програма знайшла свого слухача та залишила незабутні враження від виступу виконавців, зарядивши публіку своєю драйвовою енергетикою. Завершила Хорольський аматорський молодіжний фестиваль запальна дискотека від DJ Sleng’а.

Особливу вдячність заслуговують ті люди, які взяли активну участь в організації ХАМФЕСТу - 2016 з громадської організації «Гостромисл»: Мурашкін Андрій, Орло Мирослав, Нікітенко Олександр, Мурашкіна Олена, Бойко Катя, Бунчук Міша, Дроздова Таня, Бова Альона, Лобань В’ячеслав Ритченко Таня і вище згаданих членів. Також хочеться подякувати Рідкобороду Олександру за музичний супровід та заступнику міського голови Карманській Яні Юріївні за підтримку заходу.

Загалом фестиваль проходив вже вдруге на теренах Хорольщини. Перший фестиваль відбувся у 2012 році, організатором якого був гурт «Точка зору». Ми відродили і прийняли естафету з надією, що з 2016 року фестиваль буде проводитись щорічно, адже маємо ще багато ідей, молодих талантів і спортсменів, які можуть показати свої досягнення, тому сподіваємось на вашу подальшу підтримку.

*ВИЛУЧЕНО

ГО "Гостромисл"

Категорія: Новини | Переглядів: 1924 | Додав: admin-horol@atua | Теги: вісті хорольщини, хорол, гостромисл | Рейтинг: 4.5/6
Всього коментарів: 2
avatar
1 Alena • 20:44, 15.07.2016
Знайомо...
avatar
2 nikazemnaja • 11:37, 19.07.2016
В юности я писала стихи и один из них наша газета напечатала. Я сначала обрадовалась, но когда увидела насколько меня отредактировали, и отнюдь не в лучшую сторону, весь мой восторг угас... После этого я больше ни в одну газету свое творчество не отппавляла, да и от обиды вскоре вообще писать перестала.
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги