Хорол за чисте місто - 28 Липня 2016 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 08:50
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 28 » Хорол за чисте місто
14:45
Хорол за чисте місто

 Безумовно, всім нам хочеться бачити місто чистим, ошатним, впорядкованим і  квітучим. Тож і вирішити це питання можливо лише спільними бажаннями і зусиллями. Затишне і комфортне проживання у Хоролі залежить від кожного з нас, починаючи з елементарного викидання сміття не на тротуар чи за вікно автомобіля, а в урну для сміття.

В цьому напрямку міською радою проводяться відповідні роботи по облаштуванню додатковими урнами та контейнерами для сміття в громадських місцях та на прибудинкових територіях. Активно проводяться роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ, що накопичувалися десятиліттями. Постійно здійснюються необхідні заходи по протидії засмічуванню території міста та його околиць. Вже вдалося ліквідувати стихійні сміттєзвалища в мікрорайоні Піски, по вулицях Ватутіна, Самойлівка, Юрченка, Миргородська, 6 і Лагодинська, 28, а також в провулку Фруктовий. Розчищено русло річки Лагодинки і її прилеглої території, а також урочище Петро-Павлівського ставку.

У цьому році вже встановлено та замінено 50 контейнерів, а саме встановлено нові по вулицях: Благовіщенська (колишня Куйбишева), Кошового, Ватутіна, Берегова, мікрорайон Піски і Голубиха. Здійснено заміну старих квадратних контейнерів, що прийшли в непридатний для експлуатації стан, на нові по вулицях: Небесної Сотні, 14, 25, 27, 59, 61, поблизу магазину «Продукти-664» (ТОВ «АТБ-маркет»), Незалежності, 55, 94, Петро-Павлівській (колишня Дзержинського) та біля майстерні Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії.

З метою уникнення створення стихійних сміттєзвалищ і засмічення житлових масивів міста перебуває на постійному контролі питання встановлення, заміни контейнерів для сміття, своєчасне прибирання, збір та регулярне вивезення накопиченого сміття за встановленим графіком.

За І півріччя поточного року встановлено 13 важких люків на оглядових колодязях водопровідної та каналізаційної мережі по вулицях: Незалежності (колишня Карла Маркса, 13/12, 78а, 29, 100, 72 (2 штуки), 3, Небесної Сотні, 131, 133в, Лагодинській (колишня Воровського), 51, Гастелло, 3 і Шевченка 30, 134/4. Тротуарних люків встановлено всього 27 штук по вулицях міста: Незалежності (колишня Карла Маркса), 15 (2 штуки), 110/3, 96/9 (3 штуки), 82 (2 штуки), 84 (3 штуки), 88 (2 штуки), 92 (2 штуки), Небесної Сотні, 113/1, 80/13 (2 штуки), 51, 41, 43, Шевченка, 3, 16, пров.Веселий, 23 (2 штуки), Воскресенській (колишня Радянстка), 6 та Сонячній, 6.   Крім того, встановлено два садові люки водопровідної мережі по вулиці Незалежності, 58/14 та 60/5.  

В напрямку вирішення питань освітлення вулиць і провулків міста Хорольським комунальним підприємством проводяться роботи по капітальному ремонту та модернізації (реконструкції) вуличного освітлення.  Це робиться з метою створення зручних для переміщення умов городян в вечірній та нічний час. Крім того, це позитивно вплине на дорожньо-транспортну ситуацію та дозволить уникнути погіршення криміногенної ситуації в Хоролі.

З метою облаштування міста сучасними новинками в міському сквері біля дитячого ігрового майданчику встановлено два вуличні силові тренажери з антивандальною конструкцією, що особливо порадувало дітлахів.

Можливо не такими швидкими темпами як би хотілось, але крок за кроком ми робимо наш Хорол більш сучасним, гарним і комфортним. Потрібно лише бажання городян стати на шлях позитивних змін, формувати свідоме та дбайливе ставлення до нашого міста як спільної домівки, бути більш хазяйновитими.

Закликаємо не дозволяти Вашій совісті викидати сміття поза відведеними для цього місця. Наше місто облаштоване достатньою кількістю майданчиків з контейнерами для сміття, в усіх громадських місцях встановлені сміттєві урни, діє система роздільного збирання твердих побутових відходів. Всі ці умови створені місцевою владою заради чистоти, порядку і створення безпечного екологічного середовища у місті.

Давайте разом зробимо наш Хорол чистішим, а життя яскравішим!

ДЖЕРЕЛО - horol.com.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 863 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, міська рада, чистота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги