Якість доріг у Хоролі - 17 Січня 2015 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 00:19
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 17 » Якість доріг у Хоролі
21:57
Якість доріг у Хоролі

 

ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ В.ГОЛОВКО ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ ДОРІГ У ХОРОЛІ
Вирішити проблему, не розібравшись із нею на місці, неможливо – переконаний голова обласної державної адміністрації Валерій Головко. Під час робочої поїздки до Хорольського району та зустрічі з його активом він запевнив, що на посаді голови облдержадміністрації не збирається обстоювати свої бізнесові інтереси. Його першочергове завдання – відновити довіру людей до органів виконавчої влади.
Місто Хорол стало першим райцентром, куди з робочою поїздкою завітав голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко. Насамперед він перевірив якість ремонту доріг у місті, побував у місцевому дорожньо-ремонтному підприємстві, поцікавився готовністю до роботи взимку. Пообіцяв допомогти облавтодору домовитися про лізингові закупівлі нової техніки на КраЗі. При цьому попередив: не потерпить жодних корупційних схем і закликав до цього усіх. Голова облдержадміністрації залишився незадоволеним якістю доріг у районі, адже протяжність нового покриття вкрай мізерна. Незадовільне воно і на під’їздах до соціальних закладів.
Валерій Головко перевірив і як ремонтують об’їзну дорогу навколо Хорола, зруйновану великими вантажівками, що перевозили будматеріали для траси Київ-Харків-Довжанський.
На ремонт 17 кілометрів об’їзної дороги італійська фірма «Тодіні» загалом планує витратити близько 60 мільйонів гривень. Уже виконано 65 відсотків будівельних робіт.
На зустрічі з активом Хорольського району Валерій Головко розповів про свої першочергові кроки на посаді голови облдержадміністрації і запевнив, що незабаром вдруге завітає, щоб ознайомиться з роботою господарюючих суб’єктів та зустрітися з керівниками промислових і сільськогосподарських підприємств.

http://www.ltava.poltava.ua/

Категорія: Новини | Переглядів: 979 | Додав: $iryaK | Теги: стан доріг, хорол, лтава, відео хорол | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги