Громадський бюджет - 13 Жовтня 2017 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 14:39
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Громадський бюджет
15:12
Громадський бюджет

Вперше міською радою запроваджено партиципаторне бюджетування (бюджет участі) з метою стимулювання громадської ініціативи, надання мешканцям міста можливості безпосередньої участі в реалізації своїх ідей за рахунок коштів місцевого бюджету заради спільної мети – процвітання і розвитку нашого Хорола.

01 жовтня 2017 року завершився термін подання проектних заявок по запровадженому партиципаторному бюджетуванню, який тривав рівно місяць. В зв’язку з цим, 04 жовтня 2017 року в залі засідань Хорольської міської ради відбулося засідання робочої групи в кількості 15 осіб по питанню розгляду поданих проектів мешканцями міста та для подальшої участі їх в голосуванні.  

За результатами поданих проектних заявок встановленої аплікаційної форми робоча група одноголосно затвердила список позитивно оцінених поданих форм проектів партиципаторного бюджетування на 2018 рік в загальній кількості 6 штук та подала на затвердження міським головою пропозицію стосовно подальшого голосування за ці проекти жителями міста в період з 09 по 20 жовтня 2017 року включно.

Серед поданих шести проектів всі без винятку робочою групою затверджено і допущено до голосування, щоб автори проектів мали рівноправні умови для реалізації своєї ідеї, а саме:

№ 

Назва проектів

Скан-копії документів

Реконструкція дорожнього покриття вулиць Чигринівка, Кирстівка, Північна, провулки Польовий, Бригадний

Завантажити

Капітальний ремонт під’їзду до п’яти багатоквартирних житлових будинків зі сторони вулиці Незалежності

Завантажити

Вуличне освітлення на сонячних батареях по вулиці Українській (від будинку №1 до будинку №24)

Завантажити

Облаштування зони відпочинку в скандинавському стилі

Завантажити

«Трафаретний Стріт-арт (мурал)»

Завантажити

Озеленення дитячого майданчику «Чисте повітря – дітям»

Завантажити

Якщо Ви хочете бачити позитивні і прогресивні зміни в нашому місті – не будьте байдужими! Підтримайте авторів поданих проектів, проголосуйте за найбільш цікавий, актуальний, потрібний на Вашу думку проект для розвитку благоустрою Хорола. Справа за малим – Вам необхідно лише заповнити бюлетень для голосування і надіслати його скан-копію за електронною адресою міської ради: hmr37@ukr.net або проголосувати безпосередньо в пункті для голосування, який знаходиться в приміщенні Хорольської міської ради за адресою: м. Хорол, вул. Незалежності, 37.    

Пункт для проведення голосування та терміни затверджено розпорядженням міського голови Волошина С.М.  – завантажити.

Бюлетень для голосування за проекти в бюджеті участі Хорольської міської ради – завантажити.

В бюлетені вказуються Ваші персональні дані (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження та адреса фактичного місця проживання). Для участі в голосуванні допускаються громадяни, які досягли 18-річного віку і проживають на території міста Хорола. Із шести запропонованих проектів Ви обираєте лише один (!), за який віддаєте свій голос в підтримку. По підсумкам проведеного голосування проекти-переможці, вартість яких в сукупності не перевищить 300 000,0 гривень, будуть гарантовано реалізовані в 2018 році з подальшим фінансуванням за рахунок коштів міського бюджету.

Контакти для консультацій: відділ соціально-економічного та стратегічного розвитку міста, тел. (05362) 33-6-96, e-mail: hmr37@ukr.net


ДЖЕРЕЛО - Хорольська міська рада

Категорія: Новини | Переглядів: 934 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, громадський бюджет, Бюджет участі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги