"Гаряче" опалення 2016 - 1 Червня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 08:08
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 1 » "Гаряче" опалення 2016
12:31
"Гаряче" опалення 2016

27 ТРАВНЯ 2015 РОКУ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

27 травня 2015 року під головуванням голови Хорольської райдержадміністрації  В.А.Мартюк відбулося засідання колегії районної державної адміністрації.
В роботі колегії взяли участь:  голова Хорольської районної ради Ю.В.Бойко, члени колегії районної державної адміністрації,

  керівники управлінь, відділів та інших структурних підрозділів районної державної адміністрації, міський та сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій району, керівники органів виконавчої влади району, редактор районної  газети „Вісті Хорольщини”, директор районного радіомовлення.
На порядок денний були винесені питання:              
1. Про підбиття підсумків роботи житлово – комунального господарства району, бюджетних установ в опалювальний період 2014 – 2015 року та проведення в районі заходів по озелененню та благоустрою території.
Доповідав: Герасименко Володимир Григорович – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово – комунального господарства та будівництва райдержадміністрації.
Взяли участь в обговоренні:
Свириденко Ігор Володимирович – міський голова
Сахно Володимир Іванович – заступник начальника обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства „Лубнитеплоенерго“.
2. Про стан утримання захисних споруд та готовність їх до використання за призначенням в районі.
Доповідав: Метан Анатолій Степанович – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово – комунального господарства та будівництва райдержадміністрації
3. Звіт начальника відділу статистики у Хорольському районі про результати діяльності та виконання плану роботи за 2014 рік відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 №667. 
Доповідала: Гаража Світлана Миколаївна – начальник відділу статистики у Хорольському районі. 
Найактивніше обговорювалось питання про необхідність переходу від централізованого теплопостачання до індивідуального чи автономного, про припинення роботи міської котельні та переведення споживачів на індивідуальне чи автономне опалення. Зокрема, йшла мова про наступне. Комунальне підприємство „Лубнитеплоенерго“ на сьогодні практично вичерпало свій ресурс і не може забезпечити надійне теплопостачання протягом наступного опалювального періоду 2015-2016 років. Міські теплові мережі практично повністю вичерпали свій ресурс. Тому обласним департаментом житлово-комунального господарства, дирекцією ОЛВПТГ „Лубнитеплоенерго“ рекомендовано міськвиконкому прийняти рішення про припинення роботи міської котельні та переведення споживачів на індивідуальне чи автономне опалення.
Говорилось і про те, що рішенням сорок другої сесії Хорольської міської ради від 07.08.2013 №202 було прийнято Програму розвитку теплопостачання житлового сектору міста Хорол на 2013-2014 роки. Програмою передбачалось повний перехід власників багатоквартирних будинків від централізованого до індивідуального опалення. Але строки реалізації заходів, передбачених Програмою,  не витримані. 313 квартир із 16 багатоквартирних будинків на сьогодні продовжують користуватися послугами централізованого опалення. Значна частина мешканців не переведених квартир відносяться до категорії малозабезпечених та не мають змоги матеріально забезпечити установку індивідуальних котлів. В зв’язку з цим саме категорії малозабезпечених громадян міська влада планує допомогти облаштувати індивідуальне опалення. Для цього мешканці даних квартир мають звернутись за допомогою в міську раду.
Думки присутніх щодо даного питання розійшлися. Особливу стурбованість продовжувало викликати питання про те, де взяти гроші на установку індивідуального опалення власникам 313 квартир? Особливо критикував позицію „Лубнитеплоенерго“ депутат районної ради С.М.Волошин. Керівництвом району було внесено ряд пропозицій та прийнято рекомендації щодо пошуку шляхів фінансування даного проекту. Рекомендовано прискорити перехід житлового фонду на індивідуальне опалення та забезпечити надання фінансової допомоги малозабезпеченим мешканцям будинків.

По закінченню колегії голова райдержадміністрації В.А.Мартюк та голова районної ради Ю.В.Бойко провели нараду з міським та сільськими головами, де обговорили Перспективний план формування спроможних територіальних громад та заслухали пропозиції органів місцевого самоврядування щодо можливих варіантів об'єднання.      

Категорія: Новини | Переглядів: 774 | Додав: misto_horol | Теги: опалювальний сезон 2015, хорол, лубнитеплоенерго | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги