ДТП 230 км. Київ-Харків - 9 Грудня 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 02:00
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 9 » ДТП 230 км. Київ-Харків
13:52
ДТП 230 км. Київ-Харків

ХОРОЛЬСЬКИЙ Р-Н 08.12.2014 р. о 06.00 на 230 км. а/д Київ-Харків в напрямку м.Харкова рухався ав-ль «Тойота», під керуванням водія 1970 р.н., мешканець с.Біологічне, Полтавського р-ну, який за попередніми даними, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з ав-лем «МАН», під керуванням водія 1973 р.н., мешканця м.Бориспіль. Внаслідок ДТП водій ав-ля «Тойота» отримав смертельну травму та доставлений в морг Хорольської ЦРЛ. Пасажир цього ж ав-ля мешканець м.Полтава 1977 р.н., отримав ЗЧМТ, СГМ та доставлений до Хорольської ЦРЛ.

Державтоінспекція Полтавщини закликає учасників дорожнього руху бути обережними – на вулицях та дорогах ожеледь!
У зв'язку з погіршенням погодних умов, а саме опади у вигляді мокрого дощу та утворення зимової слизькості (ожеледь) на всій території області, Державтоінспекція ще раз звертається до всіх учасників дорожнього руху. Просимо Вас, забезпечити технічну справність Ваших транспортних засобів (зимові шини, справні склоочисники, при можливості мати із собою лопату для снігу тощо) та дотримуватись правил дорожнього руху.
Пішоходи, будьте особливо уважні. Не переходьте проїжджу частину перед транспортом, що наближається! Пам’ятайте, що на слизькій дорозі автомобіль може стати некерованим і зупинити його миттєво просто не можливо!
ДАІ області звертається до перевізників та водіїв, що працюють на маршрутах з вимогою, дотримуватись Правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів. Особливо звертати увагу під час руху на спусках та підйомах, мостах та естакадах. Дотримуватися правил швидкісного режиму.
Шановні водії! Нагадуємо Вам, що згідно Правил дорожнього руху: "У разі виникнення небезпеки для руху, або перешкоди, яку водій об'єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об'їзду перешкоди".

Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області

 
Категорія: Новини | Переглядів: 1116 | Додав: $iryaK | Теги: київ-харків, дтп, ожеледь, хорол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги