Допомога водіям - 12 Січня 2016 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 05:53
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 12 » Допомога водіям
17:26
Допомога водіям

Полтавська область: рятувальники надали допомогу водіям, які через негоду не могли самостійно продовжити рух 



8 січня до Служби порятунку «101» надійшли повідомлення про те, що внаслідок погіршення погодних умов вантажний автомобіль «КамАЗ» з причепом, «ВАЗ-2101» з’їхавши з дороги не змогли виїхати в с. Петрівка Хорольського району, також автомобіль «Опель» не зміг виїхати на гору по вул. Леніна м. Хорол. 

Бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували автомобілі, після чого водії продовжили рух. Для надання допомоги водіям залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу. 

Загалом, протягом доби, 8 січня, підрозділами ГУ ДСНС із заторів вивільнено 48 чоловік, 25 автомобілів, з них 18 вантажних, 6 легкових автомобілів та 1 автобус. 

9 січня близько 01:20 рятувальники отримали сигнали про те, що внаслідок погіршення погодних умов поблизу с. Кутуржиха Хорольського району на підйомі на гору утворився затор з 30 вантажних автомобілів та 4 легкових автомобілів. До місця події була направлена оперативна група ГУ ДСНС. Для надання допомоги водіям залучалось 2 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу. 

Також, поблизу с. Петрівка та с. Бочки Хорольського району вантажні автомобілі: 2 автомобілі «DAF», автомобіль «VOLVO», 2 автомобілі «ІВЕКО», автомобіль «МАН», бензовоз «VOLVO» з’їхавши з дороги не змогли самостійно продовжити рух до місця призначення. Бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбуксирували автомобілі. Для надання допомоги водіям залучалась 2 одиниці техніки та 5 чоловік особового складу. 

Цього ж дня, о 01:10 рятувальникам надійшло повідомлення, що внаслідок складних погодних умов автомобіль тягач «SCANIA», який їхав в напрямку м. Гадяч, застряг на середині автодороги та повністю перекрив рух транспорту. Бійці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою буксировочного тросу витягли автомобіль на підйом, після чого рух на автодорозі продовжився. Для надання допомоги водієві залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу. 

О 01:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Медична м. Полтава, в сніговому заметі застряг автомобіль «MAN». Прибувши на місце виклику, бійці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою автолебідки витягнули автомобіль зі снігового замету. Для надання допомоги водієві залучалась 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу. 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до водіїв з проханням бути обережними та уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху і по можливості не виїжджати на далекі відстані аби не стати «заручником негоди». 

Якщо ви вирушаєте в дорогу, необхідно стежити за тим, щоб була достатня заправка паливом автомобіля, також батарея мобільного телефону завжди повинна бути заряджена. Коли під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу Службу порятунку «101» або співробітників поліції. 

ГУ ДСНС України 
у Полтавській області

Категорія: Новини | Переглядів: 771 | Додав: admin-horol@atua | Теги: МНС, хорол, негода, автомобілісти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги