Допомога ДНЗ "Веселки" - 14 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 09:17
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 14 » Допомога ДНЗ "Веселки"
13:08
Допомога ДНЗ "Веселки"

Любимо Батьківщину не за те, що вона багата, а за те, що своя

Милує око чарівниця зима засніженими ялинами та велетнями-дубами в ошатних уборах. Але серце огортає сум, коли згадуєш про лихоліття неоголошеної війни, що триває на Сході нашої країни. Любов'ю, жалем та співчуттям перейнявся кожний працівник Хорольського дошкільного навчального закладу ясел-садка "Веселка", батьки та вихованці, які приєднались до збору таких елементарних, але необхідних у зоні АТО консервованих продуктів домашнього приготування і теплих речей. А у холодні зимові дні серця солдатів будуть зігріті дитячими малюнками з такими ніжними підписами: "Повертайтесь живими", "Ми хочемо миру"!
У свою чергу, одним з найважливіших завдань морального виховання є прищеплення дітям любові до Батьківщини, адже ніхто не народжується патріотом країни - патріота треба виховати. Неодноразово вихованці нашого закладу своїми малюнками підбадьорювали та підтримували бойовий дух наших героїв-співвітчизників у різних куточках України.
Наша благодійна допомога була передана до організаційного комітету з надання допомоги військовомобілзованим при Хорольській районній раді для відправлення військовослужбовцям району - учасникам АТО. Слова вдячності всім небайдужим милосердним людям висловив секретар оргкомітету Вовк Владислав.
Ми сповнені гордості за відданих захисників нашої української землі, що відстоюють цілісність своєї держави. Нам справді є ким і чим пишатися!

Л.Г. Криворотько, завідувач ДНЗ “Веселка”.

Категорія: Новини | Переглядів: 918 | Додав: misto_horol | Теги: допомога ато, хорол, днз веселка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги