Допомога в АТО - 6 Лютого 2017 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 03:49
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 6 » Допомога в АТО
21:23
Допомога в АТО

Народний депутат України Руслан Богдан  зустрівся  з бійцями на передовій.

        Під час Новорічних свят до бійців моторизованого батальйону 17-ої танкової бригади  завітали  волонтери- «батьківщинівці» на чолі з головою Полтавської обласної організації ВО «Батьківщина», народним депутатом України Русланом Богданом.

         Усі «батьківщинівці» Полтавщини збирали для бійців подарунки, а це: маскхалати, маскувальні сітки, теплий одяг, ласощі, генератори, ліки та спеціальні підйомні механізми.

За словами Руслана Богдана, це вже дванадцята поїздка активістів-волонтерів на Схід України.

         «Це наш святий  обов’язок – допомагати кращим синам нашої держави , які боронять кордони України. Сьогодні це сильні духом, патріотичні бійці армії, яка здатна відстояти свою державу і захистити свій народ. Ці хлопці тримають оборону на одній із найважливіших ділянок лінії фронту, на Світлодарській дузі. І бачачи цих справжніх патріотів України, розумієш усю ницість і блюзнірство тих діячів від влади, які дозволяють собі не тільки не берегти життя кращих синів України, а й навіть наживатися на війні», - сказав народний депутат.

        Руслан Богдан  поінформував, що  волонтери з полтавської парторганізації «Батьківщина» традиційно допомагають захисникам Вітчизни - екіпіруванням, технікою, оснащенням, запчастинами для військової техніки, продуктами харчування.

       Уся техніка та спецобладнання, доставлені на Схід,  придбані за особисті кошти Руслана Богдана.

       Під час зустрічі на передовій бійці попросили народного депутата, за можливості, допомогти із тепловізорами та планшетами зі спеціальними програмами. Буквально за декілька днів  Руслан Богдан передав  обіцяний тепловізор.  Бійці кажуть, що це найцінніший подарунок, оскільки цей прилад дозволяє  виявляти ворога та оперативно реагувати на небезпеку.


*На правах реклами

Переглядів: 748 | Додав: admin-horol@atua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги