До Дня ЗСУ - 11 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 11:40
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 11 » До Дня ЗСУ
16:00
До Дня ЗСУ

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ В РАЙОНІ ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

З нагоди Дня Збройних сил України в районному будинку культури відбулися урочисті заходи та святковий патріотичний благодійний концерт на підтримку української армії, під час якого згадували бойові подвиги солдат та офіцерів, а також вітали усіх, хто мужньо і віддано служив і служить Батьківщині…
Зі словами вітань до присутніх від районної  державної адміністрації та районної ради звернулася заступник голови райради Т.П.Качаненко, яка побажала захисникам Вітчизни мирного неба, наснаги, здоров`я та подякувала за святкову концертну програму, підготовлену художніми аматорськими колективами Хорольщини.
Під час концерту всі бажаючі могли власноруч підтримати українську армію, боєздатність, бойовий дух солдатів й офіцерів, долучившись до мистецької акції «За честь, за славу, за народ!». Це дало непоганий результат, а саме присутні зібрали 1220 грн. для потреб захисників нашої України - неньки.
Святкові заходи з нагоди Дня збройних сил України відбулися в загальноосвітніх та бібліотечних закладах району, в Хорольському агропромколеджі ПДАА, в Міжрегіональному центрі перепідготовки звільнених в запас військовослужбовців, в районному краєзнавчому музеї, в сільських будинках культури та сільських клубах. Живі квіти лягли до підніжжя пам’ятників, обелісків, військових поховань, що знаходяться на території сільських населених пунктів.
Патріотизм і гордість за свою країну, за людей, які відстоюють її у нерівнім двобої, панували в святковому залі.
Вітаємо всіх чоловіків, воїнів доблесті і честі і бажаємо – сміливим, гордим і коханим – благополуччя, мирних днів, добра і радості. Зі святом і повертайтесь живими.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 765 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, день зсу, благодійний концерт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги