Депутат - "перевертень" - 28 Вересня 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 18.04.2024, 09:08
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 28 » Депутат - "перевертень"
15:51
Депутат - "перевертень"

Депутат - "перевертень" знову хоче у ВР від Полтавщини

Депутат-″перевертень″ знову хоче у ВР від ПолтавщиниЦентральна виборча комісія повідомила про реєстрацію кандидатом у депутати Верховної Ради самовисуванця - діючого нардепа Володимира Пилиповича Пилипенка.


Цей пан знову облюбував  одномандатний виборчий округ №148 (місто Лубни, Великобагачанський, Оржицький, Семенівський, Хорольський райони, частина Лубенського району), який і нині представляє в вищому законодавчому органі України.

Депутатська історія цього само висуванця малосимпатична. З відкритих джерел інформації можна дізнатися, що депутатствував він з 2008 року. Був обраний народним депутатом  України 6-го скликання від Блоку Юлії Тимошенко (№ 169 у виборчому списку). Входив до складу  головних керівників юридичного департаменту БЮТ. Тісно співпрацював з одіозним Андрієм Портновим.

Після інциденту з нардепом Віктором Лозінським, коли загинув слянин Валерій Олійник, звернувся з проханням до тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з проханням нагородити учасників події, "які, наражаючись на смертельну небезпеку та ризикуючи власним життям, затримали злочинця".

У вересні 2010 троку фракція "БЮТ-Батьківщина" виключила зі свого складу депутатів-зрадників. Серед них була і "група Портнова", до якої входив Володимир Пилипенко, Валерій Писаренко і Святослав Олійник.

З грудня 2012 року  Володимир Пилипенко вже народний депутат України 7-го скликання від виборчого округу № 148, Полтавська область. У ВР потрапив як само висуванець. Однак, у  парламенті  швиденько став членом фракції Партії регіонів. Справно голосував за антинародні закони 16 січня.

Щоправда, 21 лютого 2014 року покинув її, а  24 лютого 2014 року  вже  вступив до групи "Економічний розвиток",яку очолив  Анатолій Кінах. Пилипенко разом з Мироненком і Журавським стали його заступниками.

Отже, виборцям 148-го виборчого округу треба думати, чи варто підтримувати такого кандидата. Навіть за продуктові набори, якими спокусив  цей пан їх у 2012 році і роздачу яких зафіксували тоді журналісти інтернет-видання "Полтавщина".

Джерело - "Полтавщина".

Фото: https://vk.com/poltava_gaidamaky

 

Категорія: Новини | Переглядів: 992 | Додав: $iryaK | Теги: народний депутат, володимир пилипенко, гречкосій, хорол, вибори 2014, депутат - перевертень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги