День соцпрацівника - 4 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 28.03.2024, 12:58
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 4 » День соцпрацівника
15:57
День соцпрацівника

31 ЖОВТНЯ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

З нагоди професійного свята працівників соціальної сфери в районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт.
Відзначення цього свята на державному рівні – це визнання вкладу працівників галузі в процес українського державотворення. Найвищою оцінкою скромної, але клопіткої праці соціальних працівників є вдячність тих людей, яким вони допомагають вирішувати життєві проблеми. Через призму професійних і людських якостей працівників закладів соціальної сфери громадяни оцінюють як працює влада, як турбується держава про людей.
Вітаючи присутніх на урочистостях працівників соціальної сфери, виконуюча обов’язки голови районної ради Т.П.Качаненко, заступник голови райдержадміністрації І.О.Штейнберг. заступник міського голови В.О.Місніченко дякували їм за невтомну, самовіддану роботу і бажали, щоб в усіх починаннях їх чекав успіх і визнання, а ще щоб люди не втрачали віри і надії. Наостанок керівники висловили побажання, щоб осінні погожі дні подарували всім оптимізм і впевненість у завтрашньому дні, а заслужена повага людей додала сил і наснаги.
Районна державна адміністрація зичить працівникам соціальної сфери району успіхів на життєвій і професійній ниві!

http://horol.adm-pl.gov.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 575 | Додав: $iryaK | Теги: хорольський сайт, хорол, РБК, соціальна сфера, день соціального працівника, ХОРОЛЬЩИНА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги