День працівника с/г - 14 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 18:09
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 14 » День працівника с/г
17:35
День працівника с/г

УРОЧИСТЕ ЗІБРАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Днями в районному будинку культури було особливо людно. В актовому залі зібрались керівники сільськогосподарських підприємств, працівники управління агропромислового розвитку, рядові хлібороби й тваринники, водії і механізатори, комбайнери, агрономи й спеціалісти інженерних служб, керівники фермерських господарств, працівники переробних підприємств, щоб відзначити своє професійне свято – День працівників сільського господарства.
Відзначення Дня працівників сільського господарства на державному рівні – це перш за все визнання вкладу працівників села у забезпечення продовольчої безпеки держави, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу і продукції тваринництва.
Привітати трудівників села зі святом завітали керівники району, управління агропромислового розвитку району, профспілкові лідери. Виступаючи перед присутніми, вони говорили про те, що українці здавна з повагою і шаною відносяться до людей, що працюють на землі, і чия праця закладає міцний економічний фундамент, про те, що праця в сільському господарстві ніколи не була легкою, це завжди були важкі й напружені будні, але вона завжди була в пошані. З вітальним словом та словами подяки виступили: виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В.О.Плоцький, виконуюча обов’язки голови районної ради Т.П.Качаненко, начальник управління агропромислового розвитку В.А.Мартюк, голова профспілки працівників галузі А.Г.Балюк. Ряд працівників аграрного сектору з нагоди професійного свята удостоєні почесних грамот органів влади та місцевого самоврядування.
По закінченню урочистої частини зібрання відбувся святковий концерт. Пісні, танці та художні номери аграріям дарували: Валентина Олійник, Анатолій Крутько, Ігор Мілевський, Ольга Бондаренко, дівочий вокальний ансамбль агропромколеджу, танцювальний ансамбль „Асорті“ Мусіївського СБК, ансамбль „Журавка“ Хорольського РБК, Вікторія Рижова, Світлана Лізнова та Андрій Грибінник, Тетяна Коробка та Людмила Новомлинська, танцювальний колектив ДМШ, дует „Крила“.
В фойє РБК своєю продукцією гостей свята пригощали працівники ПП „Хорольська механізована пекарня“, а поряд експонувалась виставка „Мальовниче полотно“ художника-аматора М.П.Мазуренка, присвячена українському козацтву.
З нагоди професійного свята зичимо всім працівникам аграрного сектору здоров’я, родинного тепла, добрих врожаїв, успіхів на професійній і на життєвій ниві. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка всім за любов до землі, терпіння і витримку, щастя, злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.
Зі святом вас, шановні аграрії!

http://horol.adm-pl.gov.ua/ 

Категорія: Новини | Переглядів: 1238 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, день працівника сільського господар, районний будинок культури, РБК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги