День похилого віку - 7 Жовтня 2014 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 13:17
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 7 » День похилого віку
19:00
День похилого віку

СТУДЕНТИ КОЛЕДЖУ ВІТАЮТЬ ПЕНСІОНЕРІВ З ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

В жовтні, коли осінь покриває дерева золотом, як осінь життєвих досягнень і напрацювань покриває голови наших ветеранів сивиною – ми святкуємо визначний державою – день людей похилого віку. В цей день студенти Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії в черговий раз вітають мешканців Хорольського будинку-інтернату.
Студенти заздалегідь попереджують керівництво будинку для літніх людей, щоб мати можливість привітати ветеранів добрим словом, піснею, пригостити солодощами.
Студенти дякують мешканцям будинку за їхню працю, за їх досягнення. Відзначають, що в обличчя закралась морщинку, але очі світяться добротою, а душа молода, щедра на пораду, мудре слово.
Тут літніх людей забезпечують усім. Вони забезпечені житлом, харчуванням, доглядом, лікуванням. Але видно не хватає спілкування. З якою радістю вони приймають студентів, як світяться їх очі, які слова подяки вони говорять.
І студенти хочуть дати частину своєї душі наголошуючи, що вдячні і високо оцінюють напрацьоване за життя ветеранам. Поважаючи життєву мудрість і бажання порадити, підтримати добрим словом. Бажають здоров’я, спокою, затишку в цьому привітному будинку.

 

джерело - http://horol.adm-pl.gov.ua/news/studenti-koledzhu-vitayut-pensioneriv-z-dnem-lyudey-pohilogo-viku

Категорія: Новини | Переглядів: 748 | Додав: $iryaK | Теги: день похилого віку, будинок пристарілих, хорол, студенти хапк, хапк пдаа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги