День донора - 2 Лютого 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 16:59
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 2 » День донора
13:59
День донора

КРАПЛИНА КРОВІ – ЖИТТЯ ЛЮДИНИ

Донорство крові — це акт патріотизму й милосердя. Віддаючи кров іншим людям, ми не просто віддаємо частину себе, але й даємо шанс врятувати чиєсь життя.
28 січня в поліклінічному відділенні центральної районної лікарні для працівників медичних закладів району був проведений День донора.Забір крові проводила Лубенська обласна станція переливання крові на чолі з лікарем Олексієм Антоненком. 77 осіб прийшли поділитися власною кров`ю для потреб хворих, які перебувають в обласних лікувальних закладах. Одними з перших на процедуру здачі крові завітали головний лікар центральної районної лікарні Михайло Виноград та головний лікар лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Хорольського району” Леонід Соболь. Долучились до доброї справи  і заступник головного лікаря ЦРЛ Анатолій Голобородько,  лікар-анестезіолог Сергій Бажан, медична сестра-анестезист відділення анестезіології та інтенсивної терапії центральної районної лікарні Тетяна Бєлоусова та інші. З нагоди проведення Дня донора в Хорольській ЦРЛ побував головний лікар Полтавської обласної станції переливання крові Володимир Рудіков.
Цього дня було заготовлено  37,26 літрів крові.
Головна мета проведеного заходу  — не просто провести забір крові, а й привернути увагу громадськості до проблеми донорства, суттєво збільшивши кількість самих донорів та врятувавши життя поранених і тяжкохворих.

Категорія: Новини | Переглядів: 1015 | Додав: $iryaK | Теги: хцл, хорол, день донора | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги