"Дари осені" в ПНПУ - 16 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 11:45
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 16 » "Дари осені" в ПНПУ
16:06
"Дари осені" в ПНПУ

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК У ПОЛТАВСЬКОМУ ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ

У Полтавському національному педагогічному університеті ім. В. Г. Короленка, за ініціативи волонтерського сектору факультету філології та журналістики, було проведено благодійний ярмарок «Дари осені», кошти з якого, а це понад 4000 грн., надіслані постраждалим воїнам Полтавської області, які потребують довгострокової реабілітації внаслідок бойових дій в зоні АТО.

Ярмарок складався з двох етапів. Першого дня студенти та викладачі в національних костюмах продавали смаколикивласного приготування. Яскравий, по-українськи-осінньому прибраний 3 поверх факультету  так і приваблював до себе охочих поласувати смачненьким-свіженьким та допомогти учасникам АТО. Чим тільки не частували короленківці: хрустке печиво, ароматні млинці й круасани, ніжні тістечка й желе, вишукані кекси, ситні пиріжечки й піца, тортики та навіть домашні суші -  це ще далеко не всі кулінарні таланти! Не відставали від студентів і викладачі факультету, які приготували вареники зі шкварками, пиріжки, полтавські галушки та багато інших різноманітних смачних сюрпризів. Справжньою родзинкою ярмарку став власноруч зібраний трав’яний чай заступника декана факультету філології та журналістики Наталії Іванівни Тарасової.

Натхненні першим вдалим днем благодійного заходу, студенти із задоволенням взяли участь у виставці- продажі виробів «hand-made».  Листопадзаквітчав столи вишитими скатертинами, жовтогарячим різнобарв’ям картин, малюнків, прикрас, серветок, іграшок, магнітиків, виробів з дерева чи бісеру. Вмить розкупили національну символіку: кулони, обереги, підвіски, браслети, банти, стрічки. Особливо популярними серед дівчат були патріотичні віночки з квітів студентики групи Ін-18 Дани Бойко та виготовлені нею власноруч милі листівки, конвертики і синьо-жовті журавлики – символи повернення додому наших рідних, мужніх воїнів. Студентки групи У-13 Марина Ковальчук та Лєра Жукова, нехтуючи сном та розуміючи важливість заходу, виготовили за ніч чудове орігамі та картину з бісеру.Всі переконалися в тому, що філологи та журналісти не лише знаються на мовах і літературі, а ще й неабиякі народні умільці.

Тож, як бачимо, активна громадська позиція студентів і викладачів педуніверситету, щире бажання діяти і допомагати  принесли 4284 грн.для тих, хто рятують наші життя. Будьмо разом з нашими захисниками!

Автор: Катерина Кібенко

Категорія: Новини | Переглядів: 601 | Додав: $iryaK | Теги: Полтава, благодійний ярмарок, хорол, пнпу, дари осені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги