Цирк Кобзов у Хоролі! - 29 Березня 2018 - Хорольський сайт
Середа, 24.04.2024, 17:27
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 29 » Цирк Кобзов у Хоролі!
10:18
Цирк Кобзов у Хоролі!

Наймасштабніше циркове шоу  у Цирку Кобзов!

Найбільший цирк України, Цирк «Кобзов»,  готовий дивувати, радувати і руйнувати стереотипи!

Вже 9 квітня в Хоролі, по вулиці Небесної Сотні, 90 (біля коледжу), ми відкриваємо для Вас світ надзвичайних можливостей, драйву, пригод та веселощів. Видовищне шоу в виконанні найкращих циркових артистів світу. Нове шоу – це не просто шоу для всієї родини, це справжні рекорди людських можливостей. Ексклюзивне за своєю масштабністю, яскраве феєричне дійство, не маюче аналогів у світі.

Неперевершене екстримально-циркове дійство, де надзвичайні трюки вас здивують та змусять засумніватись в законах фізики. Не пропустіть шоу, яке змінить ваш світогляд і дасть можливість незвичайно провести час з родиною.

На Вас чекає:

Канатоходці з Латинської Америки -  безстрашні артисти, переможці Міжнародного циркового фестивалю в Монте-Карло,  пройдуть канатом на висоті 7 метрів та  покажуть вражаючі трюки без страховки під куполом цирку.

Колесо смерті з Колумбії - дуже адреналіновий номер. Величезна металева конструкція випробує на міцність та сміливість і артистів, і глядачів. Кожен оберт колеса – загроза життю акробата;

Тесла-шоу - унікальне видовище, яке можна побачити лише в цирку Кобзов! Людина підкорює розряди п’ятиметрових блискавок;

Клоун-акробат та його унікальна Бусінка – незвичайна собачка клоуна Буби має надзвичайну можливість – вона розрізнює кольори!!! А Буба вразить дорослих і малят смішними та, в водночас, спортивними витребеньками.

Герої всесвітньо відомих мультфільмів, які розважатимуть інтерактивними іграми та конкурсами малечу на протязі всього шоу, а після шоу всі охочі зможуть сфотографуватися з ними абсолютно безкоштовно.

А також, акробати, еквілібристи, повітряні гімнасти  та вражаюче вогняне шоу та сучасний балет.

Акомпанемент цьому захоплюючому дійству складуть сучасний світловий і звуковий супровід, спецефекти, а також ексклюзивні костюми від відомих дизайнерів.

Все це варто побачити на власні очі! Адже цирк «Кобзов» - єдиний в Україні цирк без тварин, який показує та доводить, що справжнє циркове мистецтво може бути цікавим, видовищним та масштабним за будь-яких умов.

Крім того, на території циркового містечка працюють цікаві виставки:

«Кімната сміху» дозволить поглянути на самого себе під іншим ракурсом, посміятися від душі й зробити оригінальні фото.

«Міньйони» - зустрінься з жовтими чудернацькими героями мультфільму «Посіпаки» та їх ватажком-злодієм Грю. Відвідай лабораторію та розглянь їх зблизька.

А також – зона відпочинку та фудкорт – де вся сім’я може відпочити в антракті та поласувати смаколиками.

Поринути у справжню циркову казку ви зможете під сучасним та комфортабельним куполом Цирку «Кобзов» з м’якими сидіннями та опаленням. А масштаби вас просто вразять – 300 тон обладнання, 20 метрів висота куполу, 2000 глядацьких місць.

Цирк «Кобзов» – завжди більше, ніж просто цирк!

Дітям до 3-ти років вхід на шоу безкоштовний.

Коли: 9 квітня, ТІЛЬКИ ОДИН ДЕНЬ!!!

Де: Хорол, вул.. Небесної Сотні, 90 (біля коледжу)

Придбати квитки і отримати більш детальну інформацію про шоу можна в касах цирку, розташованих у місті. Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на наші сторінку у соціальних мережах – ми є у Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.

Категорія: Афіша | Переглядів: 1095 | Додав: vlad | Теги: афіша, кобзов, хорол, Kobzov, відпочинок, розваги, цирк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги