Честь ХМКДП відстояно - 28 Вересня 2014 - Хорольський сайт
Субота, 20.04.2024, 17:34
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 28 » Честь ХМКДП відстояно
14:29
Честь ХМКДП відстояно

Честь відстояно!

    Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів засновано в 1972 році. Він є єдиним виробником дитячого і спеціального харчування на території України. Сотні тисяч дітей виросли здоровими, завдяки продуктам підприємства.

   Використання вітчизняної сировини, віддаленість виробництва від міст-мільйонників дають змогу Хорольському молококонсервному комбінату дитячих продуктів пропонувати якісну продукцію за доступною ціною.
   Філософія підприємства побудована на одному із найважливіших принципів - жити і працювати разом в ім'я загального блага. Це і формує  цілі та цінності, стиль спілкування і спосіб ведення бізнесу на заводі.
   ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів“ проводить дуже активну соціальну та благодійну діяльність, а особливо робить чимало для потреб територіальної громади району і всіляко намагається допомогти у вирішенні різних проблем.
   Комбінат постійно допомагає малозабезпеченим та багатодітним сім’ям району, підтримує матерів-одиначок, до того ж він неодноразово виступав спонсором спортивних змагань та різноманітних акцій, таких як „Тепла осінь“, „Великодній кошик“ та ін.  Під патронатом заводу розпочато ремонт доріг міста.
   І звичайно ПАТ „ Хорольський МКДП“ не залишився осторонь біди, яка спіткала нашу Україну. Задля відновлення миру у нашій країні на благодійний рахунок по підтримці військовослужбовців в зоні АТО заводом було перераховано більше 50 тис. грн. За кошти підприємства було придбано необхідні речі для потреб армії, амуніцію та медикаменти для військовослужбовців, які обороняють нашу державу. Керівництво підприємства окрім матеріальної допомоги направило до східних рубежів України півтонни негазованої питної води „Малиш“ власного виробництва. Працівники комбінату за власним бажанням активно брали участь у здачі крові для потреби військовослужбовців, а також цивільного населення, які знаходяться в зоні АТО.
   Тому влітку цього року, коли в ЗМІ з’явилася новина про причетність єдиного вітчизняного виробника дитячих молочних сумішей - ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів“ до фінансування сепаратистів, вся Хорольська громада була дуже обурена. Задля збереження унікального підприємства України, захисту його історії, людей та честі усієї області, як колектив, так і керівництво, направили звернення до представників влади з проханням допомогти протистояти наклепам.
  В свою чергу районна державна адміністрація, міська рада направили листи і звернення до обласного керівництва, адже влада району  зацікавлена в збереженні такого потужного підприємства як ПАТ „Хорольський МККДП“ на підпорядкованій території, адже комбінат – єдине на території України підприємство з виготовлення замінників грудного молока для малюків, завдяки йому більше трьох сотень працівників мають стабільну заробітну плату і соціальні гарантії, а також воно проводить активну соціальну та благодійну діяльність і є одним з бюджетоутворюючих.
   Одне з таких звернень від стурбованого колективу градоутворюючого підприємства Хорольщини отримав народний депутат України Сергій Миколайович Каплін. Саме він, силою свого депутатського запиту, ініціював перевірку підприємства Управлінням Служби безпеки України. За результатами повної перевірки молококомбінату, фактів його причетності до протиправної діяльності не встановлено. Тож, ані службові особи, ані сам комбінат не мають ніякого відношення до російських найманців на Сході України.
   Таким чином встановлено, що інформація про фінансування ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» сепаратистських організацій не відповідає дійсності.
   Хорольський молококонсенрвний комбінат дитячих продуктів – це дійсно одна велика родина! Родина з великим серцем  та чистими помислами.

Категорія: Новини | Переглядів: 776 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, мкк, ПАТ „Хорольський молококонсервний к, хорольський МККДП, МККДП, малютка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги