Боротьба зі снігом - 10 Січня 2016 - Хорольський сайт
Четвер, 18.04.2024, 21:56
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 10 » Боротьба зі снігом
22:06
Боротьба зі снігом

В полоні снігових заметів 
хорол, снігопад
У зв’язку з ускладненими погодними умовами через надмірні снігові опади 10 січня 2016 року в Хорольській міській раді відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, а також засідання Ради підприємців та Спортивної ради при виконавчому комітеті міської ради. Мета засідань – організація робіт по очищенню території міста від снігової навали та його вивезення за межі міста, а також пошук всіх можливих шляхів для ліквідації наслідків ситуації, що склалася. Керівник КП «Комунсервіс» Вовк В.І. прозвітував, що кілька діб поспіль комунальна служба боролася з наслідками снігопадів, однак власними зусиллями проблему розчищення і вивезення снігу не вирішити. Організовано цілодобове чергування, докладено всіх можливих зусиль, однак матеріально-технічне забезпечення (всього в робочому стані лише дві одиниці техніки з чотирьох наявних) та обмежений ліміт паливо-мастильних матеріалів зв’язують руки та унеможливлюють вирішення поставлених міською радою задач.

Члени виконкому затвердили заходи по ліквідації наслідків снігопадів для міста. Було прийнято рішення закріпити за великими підприємствами міста частину вулиць для розчищення від снігу, звернутися до приватних підприємців з метою залучення до роботи їх техніки (див. рішення виконавчого комітету від 10.01.2016р. тут).

Міський голова Сергій Волошин висловив слова вдячності всім тим, хто не чекаючи вказівок, почав розчищати місто та запропонував свою посильну допомогу. А таких небайдужих було чимало. Це наші флагмани виробництва – Хорольський механічний та молококонсервний заводи, міжрегіональний центр, приватні підприємці. Хочеться відмітити представників спортивного клубу «Спарта», які також залучилися до розчищення снігу у місті. Особливих слів вдячності заслуговує їх керівник Алексеєнко Денис за організацію молоді і особисту активну участь в снігоприбиральному процесі. До речі, наші спортсмени розчистили територію автобусних зупинок та тротуари, побудовані у минулому році, щоб їх не пошкодили снігозбиральною технікою. Багато хорольців розчистили прилеглі дворові та прибудинкові території, інші місця загального користування.

В умовах, що склалися, враховуючи прогнози гідрометеоцентру, самостійно міська рада не в змозі в повному об’ємі справитися з наслідками природної стихії. Тому, відповідно до Правил благоустрою, затверджених Хорольською міською радою, виконком міської ради звертається з проханням до керівників всіх діючих підприємств, установ і організацій, приватних підприємців та жителів міста постійно проводити роботи по розчищенню прилеглої території від снігу. Кожен мешканець міста повинен усвідомлювати свій громадський обов’язок і не залишатися осторонь тих проблем, які спільними зусиллями єдиною командою ми можемо подолати.

Джерело - Хорольська міська рада

Категорія: Новини | Переглядів: 970 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, снігопад, комунсервіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги